vtm maakt programma rond echtscheidingen

woensdag 4 augustus 2010

Dit najaar brengt vtm een unieke realityreeks op het scherm. Voor het eerst in Vlaanderen zullen camera's een aantal mensen volgen die op het punt staan om te scheiden. Dat werd vanochtend verteld op Q-music. Het nieuwe programma wordt gemaakt door BlazHoffski, het bedrijf dat bij vtm ook tekent voor 'Hello Goodbye'.

In het nieuwe vtm-programma zullen camera's voor het eerst de belevenissen van enkele koppels registreren die gaan scheiden. Er zal echter niet gefocust worden op de ruzies en de wrevel tussen de koppels. Maar het nieuwe programma wil het volledige verhaal brengen van wat zo'n scheiding met een mens doet. Ook de twijfels en de vele vragen waar een mens op zo'n moment mee zit, zullen in beeld gebracht worden.


Hoewel de reeks nieuw is in Vlaanderen kwam er eerder al een Nederlandse versie op het scherm bij de Evangelische Omroep (EO).

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers