vtm maakt programma rond echtscheidingen

woensdag 4 augustus 2010

Dit najaar brengt vtm een unieke realityreeks op het scherm. Voor het eerst in Vlaanderen zullen camera's een aantal mensen volgen die op het punt staan om te scheiden. Dat werd vanochtend verteld op Q-music. Het nieuwe programma wordt gemaakt door BlazHoffski, het bedrijf dat bij vtm ook tekent voor 'Hello Goodbye'.

In het nieuwe vtm-programma zullen camera's voor het eerst de belevenissen van enkele koppels registreren die gaan scheiden. Er zal echter niet gefocust worden op de ruzies en de wrevel tussen de koppels. Maar het nieuwe programma wil het volledige verhaal brengen van wat zo'n scheiding met een mens doet. Ook de twijfels en de vele vragen waar een mens op zo'n moment mee zit, zullen in beeld gebracht worden.


Hoewel de reeks nieuw is in Vlaanderen kwam er eerder al een Nederlandse versie op het scherm bij de Evangelische Omroep (EO).

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers