VTM KIDS in juni volledig in het teken van het WK met nieuw programma 'Vollenbak WK'

woensdag 6 juni 2018
Foto: VTM KIDS - © MEDIALAAN 2018

Hoe bereid je je voor op het WK? Hoe hard kan je tegen een bal trappen en is het mogelijk om het wereldrecord te verbreken? En hoe schatten bekende trainers onze Rode duivels in voor dit WK? Dat zoekt vlogger Michiel Callebaut vanaf maandag 11 juni uit in 'Vollenbak WK', een nieuw programma van de VTM KIDS-zender KADET.

Michiel, bekend van het VTM KIDS-programma Vloglab, zoekt van maandag tot donderdag om 16.45 uur uit wat de KADET-kijkers willen weten over het WK.  In het weekend zijn er marathonuitzendingen van Vollenbak WK. De afleveringen zijn ook te volgen via de VTM KIDS-app.


Michiel Callebaut: 'Ik heb door YouTube al heel veel kansen gekregen in mijn leven en Vollenbak WK is daar één van. Het is een unieke ervaring: voetballen met Rode Duivels, met jonge talenten, mijn helden ontmoeten op de Gouden Schoen,… Vollenbak WK is een leuke mix tussen ongeziene voetbalskills en onverwachte verhalen. De reis naar Sotsji, waar ik samen met Martijn het WK zal volgen, is de kers op de taart.'

Hoe ver schoppen de Rode Duivels het dit WK volgens Martinez, Jean-Marie Pfaff en Ruud Vormer?
Michiel trok voor 'Vollenbak WK' gewapend met een goal naar de uitreiking van De Gouden Schoen met als doel aan bekende voorbijgangers een pronostiek vragen voor dit WK. De voetballiefhebbers moesten de bal in één van de vier gaten van de goal trappen met een pronostiek op: eruit na de poule, kwartfinale, halve finale en wereldkampioen. Voetbaltrainer Michel Preud'homme, ex-voetballer Jean-Marie Pfaff, Gouden Schoen-winnaar Ruud Vormer en bondscoach Roberto Martinez waagden zich aan een trap.

Vier wereldrecords in vijf weken, dansmoves aanleren aan Dries Mertens en bezoek aan Sotsji
Michiel probeert in 'Vollenbak WK' verschillende challenges uit zoals de Penalty challenge met U21-spelers - jonge Duivels -, waaronder Siebe Schrijvers. Daarnaast brengt Michiel reportages over en met bekende voetballers: zo leert hij dansmoves aan Dries Mertens en probeert hij maar liefst 4 wereldrecords te verbreken. Zo probeert hij met Qmusic-dj Vincent Fierens het wereldrecord Fastest Football Kick te verbreken en ook wereldrecords om ter meeste volley’s, zitbal koppen en Panna zijn niet veilig voor Michiel.

Samen met Martijn Debbaut, een vriend en Belgisch kampioen Panna en Vice-kampioen Freestyle, die ooit in de halve finale van 'Belgium’s Got Talent' stond, trekt Michiel ook naar Sotsji om daar samen met de supporters de sfeer op te snuiven. Ze bereiden hun reis naar de speelstad samen voor met KAA Gent-speler Brecht Dejaegere. Michiel gaat ook trainen met Jari Dewolf, een keeper met één arm en speelt samen met het 12-jarige supertalent Rayan Bounida.

22-jarige vlogger Michiel heeft 160.000 volgers op YouTube
De 22-jarige Michiel uit Zottegem is naast een getalenteerde voetballer, de vlogger achter het Youtube-kanaal MiAndMore. Michiel bereikt met zijn voetbalvlogs maar liefst 160.000 abonnees en ook op Instagram heeft hij 25.000 volgers die fan zijn van zijn voetbaltricks.

'Vollenbak WK', vanaf 11 juni van maandag tot donderdag om 16.45 uur op KADET. In het weekend marathonuitzendingen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers