VTM n En-collega's zingen afscheidslied voor Jill Peeters - VIDEO

dinsdag 3 december 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Nog 17 dagen en Jill Peeters stopt als weervrouw. Maar liefst 19 jaar maakte ze het mooie weer bij VTM. In 'Wat een Dag praatte' ze gisteren met Davy Parmentier over haar afscheid.

'Ik ga eerst moeten afkicken. Ik heb zo lang in de drive gezeten, elke dag het weer volgen, beleven, delen. Het was een heftig ritme. Ik heb door de jaren een relatie opgebouwd met de kijkers, ik denk dat ik dat wel zal missen.'


Jill vertelt aan Davy dat het echt een kinderdroom was om weervrouw te worden: 'Als kind was Armand Pien de enige weerman. Voor mij was hij een magiër. Als hij ’s avonds zei dat het ging sneeuwen, dan hoorde ik ’s morgens nog voor ik mijn ogen open deed vanuit mijn bed dat hij gelijk had. Er is niets zo stil als een besneeuwd landschap. Ik wilde dat ook kunnen.'

Op de tonen van Crowded House brachten de VTM en Eén collega’s gisteren een afscheidslied voor het zonnetje van VTM, Jill Peeters.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers