VT4-serie 'Vermist' heel binnenkort op het scherm

woensdag 23 januari 2008

En van de verrassingen van het voorjaar van VT4 is ongetwijfeld de vervroegde start van de Vlaamse fictiereeks 'Vermist'. Door het grote succes van de bioscoopfilm Vermist verzette VT4 hemel en aarde om de aansluitende negen nieuwe tv-verhalen reeds dit voorjaar op het scherm te brengen.

D


e film 'Vermist' loopt sinds eind oktober in de Vlaamse bioscopen. 'Vermist', in een regie van Jan Verheyen is het aangrijpende verhaal van een tienermeisje dat niet thuis komt na een nachtje stappen. Een plot die zeker in ons land nog steeds het nodige losmaakt.

De film was meteen ook de basis voor een negendelige fictiereeks op VT4. Het is het eerste echte fictieproject van de zender en er werden dan ook kosten noch moeite gespaard. De verwachtingen zijn rg hoog gespannen. Normaal gezien kwam 'Vermist' pas in het najaar van 2008 op het scherm. VT4 wou echter optimaal profiteren van het succes van de film en start de serie nog dit voorjaar.

VT4-netmanager Ludo Cox is uitermate tevreden: 'De bioscoopfilm was, met meer dan 200.000 bezoekers, alvast een groot succes. Wij zijn ervan overtuigd dat, dankzij een topcast en de allerhoogste produc-tiekwaliteit, nu ook de tv-kijker snel in de ban zal geraken van deze 10-delige kwaliteitsserie'.

 

DOSSIER: Vermist (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers