Vreemde symptomen in 'Mystery ER' op VIJFtv

donderdag 28 augustus 2008

Een patint is stervende en de dokters weten niet wat er juist mis is. Niets lijkt wat het is en aanwijzingen en symptomen leiden nergens heen. De klok tikt en zo lang er geen antwoorden komen, zullen er mensen sterven.

D


e medische mysteries zijn vaak verbijsterend en deze verhalen zijn echt. In de nieuwe realityserie 'Mystery ER' worden dokters en onderzoekers gevolgd in hun pogingen om de meest ongewone zaken te ontrafelen en op te lossen.

Dubbelaflevering 1 op zondag 31 augustus:

Truth Be Told

In 1978, tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog, krijgt de vrouw van een militair een plotse verlamming in haar been. Haar situatie verergert en een team van militaire medische specialisten onderzoekt de mogelijke oorzaken en vermoedt dat het iets te maken heeft met het geheime werk van haar man.

Climbing For Life

Wanneer een 16-jarige kampioen rotsklimmen plots het slachtoffer wordt van een mysterieuze ziekte. Zijn vader is chirurg en neemt hem naar de spoed waar hij snel in een coma belandt en op beademing geplaatst moet worden. Zijn longen vullen zich met vloeistof en de dokters moeten snel handelen als ze de kwaadaardige ziekte willen tegenhouden.

'Mystery ER' is er vanaf zondag 31 augustus 2008 om 20.35 uur op VIJFtv.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers