Voorjaar VTM : Nieuwe reeks van succesprogramma's

woensdag 31 januari 2007

VTM heeft haar programma's voor het voorjaar 2007 voorgesteld. Er zullen naast de vertrouwde successen ook een aantal splinternieuwe programma's te zien zijn. Hier stellen we de nieuwe reeksen voor van succesvolle programma's die eerder te zien waren op VTM.


ONG>Idool 2007

Koen en Kris Wauters geven in 'Idool 2007' onbekende artiesten een podium. Ze geven hen de kans om door te breken en een stevige carrière uit te bouwen in de showbizz. De kijker kan het grote muzikale avontuur van de aspirant-idolen op de voet volgen en met hen meeleven, vanaf hun auditie tot de grote live-shows. 'Idool 2007' staat dan ook garant voor 19 afleveringen entertainment voor de hele familie.

De Nieuwe Mama

In het derde seizoen van 'De Nieuwe Mama' wordt geen uitdaging uit de weg gegaan: een moderne Vlaamse mama komt terecht in een traditioneel Marokkaans gezin, een homokoppel zorgt voor verbazing en ongeloof met een 'mannelijke nieuwe mama', en een 'nieuwe mama' moet kiezen tussen twee papa's en stuurt er één het huis uit. 'De Nieuwe Mama' is een aanrader voor de kijker die wil weten wat er aan is van het spreekwoord 'Oost west thuis best' en die houdt van humor, spanning, hilariteit en emotie.

Hou van ons

In 'Hou Van Ons' wagen alleenstaande ouders de sprong in het duister. Ze leggen hun lot in de handen van hun kroost. Inderdaad, het zijn de kinderen die op zoek gaan naar een nieuwe partner voor mama of papa. De jonge cupido's met hun grote missie staan garant voor ontspannende feel good-televisie. 'Hou Van Ons' is dit voorjaar terug met het 2de seizoen.

De Planckaerts

De kijker wordt uitgenodigd om mee te leven, mee te genieten, mee te lachen en mee te feesten met 'De Planckaerts'. Maar ook om samen met de familie een oplossing te zoeken voor hun krappe behuizing, om samen per huifkar door Zuid-Spanje te trekken en een recordpoging oesters te eten op een Bretons strand. Af en toe staat de boog ook gespannen. Zo begint Christopher opnieuw te studeren en maken ze werk van een nieuw parketbedrijfje.

Spoed

De tiende jaargang van de Vlaamse ziekenhuisserie 'Spoed' zal niet onopgemerkt blijven. Niet alleen is de vaste cast uitgebreid met Govert Deploige, Amaryllis Temmerman, Sebastien De Smet en Nele Bauwens, maar het is ook een seizoen van opvallende veranderingen, professionele hindernissen en sterke emoties. Zo zorgen de aanstelling van de nieuwe medisch directeur en de reorganisatie van de Spoedafdeling voor flink wat gerommel.

Zone Stad

In de derde jaargang van de politieserie 'Zone Stad' blijft Antwerpen het actieterrein. Meer dan ooit heeft de stad professionele en persoonlijke uitdagingen voor de politie-inspecteurs in petto. Ontslag en eerherstel, schuld en onschuld, nieuwe liefde en afgunst zijn alvast enkele kernwoorden in de verhaallijnen. Nieuwkomer George Arrendell zal meteen zijn stempel drukken op de gebeurtenissen. De knappe bink geeft gestalte aan Jimmy N'Tongo, een inspecteur van vreemde origine.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op Eén.

Dossiers