Volgende week ligt 'Robland' vast

maandag 15 mei 2006

Volgende week zal koning Rob I het grondgebied van zijn land vastleggen. Dan weten we waar de meeste van de 116.000 Robianen wonen. Vandaag waren er weliswaar geen naturisten te zien, maar wel sekslustige Mexicanen, het Robiaans nationaal gerecht en een nieuwe prinselijke ontmoeting.

D


e aflevering van 14 mei stond in het teken van geluk. Robs onderdanen houden in de eerste plaats van eens goed lachen. Op de tweede plaats goede seks. Daarom moeten Robianen langer vrijen dan Mexicanen. Zij doen er gemiddeld 23 minuten en 17 seconden over, en Vlamingen 22:47. Dat moet dus beter.

Misschien kunnen Robiaanse koppels eerst lekker eten (vierde in de hitparade van gelukkig zijn). Peter Goossens van Hof van Cleve ontwierp een nationaal gerecht, nl. rundtartaar robbenaise. Er is ook een vegetarische versie. Het recept vind je op de website. 

Maar wie goed eet, moet ook goed sporten, bedacht Rob. Een goede gezondheid staat op drie in de top vijf van Robiaanse voorkeuren. Dus ging Rob Vanoudenhoven even langs Jacques burggraaf Rogge, de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité, en langs prins Albert II van Monaco, een van de meest competitieve monarchen.  

Oh ja, op de vijfde plaats stond geld, maar dat loste Rob verleden week al op.

DOSSIER: Robland

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers