Vlaanderen neemt afscheid van 'De Laatste Show' - deel 4 (filmpje!)

dinsdag 20 maart 2012

Donderdag 22 maart neemt En definitief afscheid van 'De Laatste Show'. Het programma liep al sinds 1999 op de zender en mag dus een echte klassieker van de Vlaamse televisie genoemd worden. Omdat Woestijnvis vanaf het najaar vooral voor VT4 gaat werken, wordt een punt gezet achter het langlopende laatavondprogramma. Maar TV-Visie kijkt vol nostalgie terug op de leukste momenten van een tijdperk dat donderdag voorgoed wordt afgesloten.

Sven de Leijer is sinds enkele jaren een vaste rubriekgast in 'De Laatste Show'. Begonnen als publieksopwarmer werkte hij zich op tot sidekick van presentator Michiel De Vlieger. Maar op zijn best was de Leijer met zijn rubriek 'Goed Gezien'. Zoals presentator Michiel het zelf altijd zei: 'de man die meer tv kijkt dan goed voor hem is'. En dat dat niet eens gelogen is, bewijst dit stukje uit 2010 waarin Sven probeert om de stamboom van 'Thuis' verstaanbaar uit te leggen.
Lees ook:
Vlaanderen neemt afscheid van 'De Laatste Show' - deel 1 (filmpje!)
Vlaanderen neemt afscheid van 'De Laatste Show' - deel 2 (filmpje!)
Vlaanderen neemt afscheid van 'De Laatste Show' - deel 3 (filmpje!)

DOSSIER: En neemt afscheid van 'De Laatste Show'

volledig dossier
dls

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers