Vital Borkelmans ontslagen door 'Sterren op het ijs'

zaterdag 13 oktober 2007

Achter de schermen van de VTM-show 'Sterren op het ijs' was Vital Borkelmans het gespreksonderwerp van de week. Borkelmans werd onlangs ontslagen als trainer van eersteprovincialer SC Blankenberge. Reden van het ontslag: zijn deelname aan 'Sterren op het ijs'.

Een

bestuurslid van SC Blankenberge is duidelijk: 'Door zijn deelname aan 'Sterren op het ijs' kon Vital nog amper tijd vrij maken om op een deftige manier zijn ploeg voor te bereiden op de weekendwedstrijden.'.

Vital Borkelmans ontkent de beschuldigingen en verdedigt zich door te stellen dat hij door 'Sterren op het ijs' slechts n training gemist heeft. Borkelmans spreekt zelfs van opgezet spel en beweert dat n speler en drie bestuursleden hem geflikt hebbben. 'Afgezien van die ene speler stond gans mijn groep na de nederlang van afgelopen weekend tegen Knokke nog altijd pal achter mij. Iedereen is er het hart van in dat ik moest vertrekken.', aldus Borkelmans in Het Belang van Limburg.

Bron: HBVL

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers