Vital Borkelmans ontslagen door 'Sterren op het ijs'

zaterdag 13 oktober 2007

Achter de schermen van de VTM-show 'Sterren op het ijs' was Vital Borkelmans het gespreksonderwerp van de week. Borkelmans werd onlangs ontslagen als trainer van eersteprovincialer SC Blankenberge. Reden van het ontslag: zijn deelname aan 'Sterren op het ijs'.

Een

bestuurslid van SC Blankenberge is duidelijk: 'Door zijn deelname aan 'Sterren op het ijs' kon Vital nog amper tijd vrij maken om op een deftige manier zijn ploeg voor te bereiden op de weekendwedstrijden.'.

Vital Borkelmans ontkent de beschuldigingen en verdedigt zich door te stellen dat hij door 'Sterren op het ijs' slechts n training gemist heeft. Borkelmans spreekt zelfs van opgezet spel en beweert dat n speler en drie bestuursleden hem geflikt hebbben. 'Afgezien van die ene speler stond gans mijn groep na de nederlang van afgelopen weekend tegen Knokke nog altijd pal achter mij. Iedereen is er het hart van in dat ik moest vertrekken.', aldus Borkelmans in Het Belang van Limburg.

Bron: HBVL

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers