Vierde seizoen 'The Voice Kids' barst van de nieuwigheden

donderdag 13 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

De kleinste talenten verdienen de grootste show. Daarom keert 'The Voice Kids' terug bij VTM. Het wordt een seizoen barstensvol nieuwigheden, waaronder een gloednieuw decor, een nieuwe co-host, meer afleveringen en enkele nieuwe coaches.

Dit jaar staan er immers 4 rode stoelen klaar om te draaien, goed voor 6 paar luisterende oren. De ondertussen ervaren Sean Dhondt en Laura Tesoro krijgen gezelschap van Gers Pardoel en Hanne, Marthe en Klaasje van K3. Wie strikt de sterkste stemmen voor zijn team?


An Lemmens en Sieg De Doncker vormen nieuw presentatieduo
Ook bij de hosts is er een new kid in town: Sieg De Doncker presenteert dit jaar aan de zijde van An Lemmens. Terwijl An samen met familie en vrienden de optredens aan de zijlijn beleeft, meet Sieg de temperatuur backstage. Met de nodige peptalk zorgt hij ervoor dat de zangers zonder al te veel zenuwen het podium betreden.

Sieg: 'Op een podium staan kan best angstaanjagend zijn, dat heb ik zelf al ervaren. Ik wil de kids geruststellen en hen een goed gevoel geven, niet alleen vóór, maar ook na hun optreden. Ik wil vooral als een grote broer zijn voor hen.'

Het nieuwe 'Voice Kids'-traject
Tijdens de Blind Auditions beoordelen de zes coaches de kandidaten enkel en alleen op hun stem en proberen zo een 12-koppig team samen te stellen. Wanneer minstens 2 coachstoelen omdraaien, barst de concurrentiestrijd los en kiest de kandidaat zelf bij welk team hij of zij zich aansluit. Dit jaar komt er bovendien nog meer talent aan bod met een extra Blind Audition. Na de Battles moeten de overblijvende talenten zich eerst bewijzen in een halve finale, vooraleer ze kunnen doorstoten naar de allesbepalende, grote finale. Wie pakt het podium, de coaches en het publiek helemaal in en mag zich 'The Voice 2018' onder de kids noemen?

- vrijdag 14 september 2018: eerste blind auditions
- vrijdag 21 september 2018: tweede blind auditions
- vrijdag 28 september 2018: derde blind auditions
- vrijdag 5 oktober 2018: vierde blind auditions
- (vrijdag 12 oktober 2018: Rode Duivels-match)
- vrijdag 19 oktober 2018: vijfde blind auditions
- vrijdag 26 oktober 2018: eerste battles
- vrijdag 2 november 2018: tweede battles
- vrijdag 9 november 2018: derde battles
- vrijdag 16 november 2018: halve finale
- vrijdag 23 november 2018: finale

'The Voice Kids', vanaf vrijdag 14 september om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers