VIER herhaalt dinsdag 'Onze Dochter Heet Delphine'

maandag 27 januari 2020

Naar aanleiding van het recente nieuws, DNA-onderzoek wijst uit dat koning Albert II de biologische vader is van Delphine BoŽl, zal VIER dinsdag 28 januari om 22.15 uur de tweedelige documentaire 'Onze Dochter Heet Delphine' opnieuw integraal uitzenden.

In 2013 verbreekt Sybille de Selys Longchamps, na meer dan 40 jaar, het grote stilzwijgen. Bijna twintig jaar lang had ze een relatie met de toenmalige koning der Belgen, Albert II. Hij is ook de vader van haar dochter, Delphine Boël, die de hoop om eindelijk erkend te worden als zijn dochter nu realiteit ziet worden.


Voor het eerst praatte Sybille de Selys Longchamps openlijk over haar relatie met Albert: de eerste ontmoeting met prins Albert, de bevalling in ‘aanwezigheid’ van Albert, de openlijke confrontatie met Paola,... Bijna een jaar lang liet ze zich volgen en interviewen door reportagemaker Eric Goens (Het Nieuwshuis), zowel in haar Belgische thuis in Ukkel, als in haar Franse woonst in de Provence. Een onthullende reportage over een hoofdstuk dat jarenlang werd doodgezwegen door de Belgische koninklijke familie, maar waar een DNA-test nu eindelijk een einde aan maakt.

'Onze Dochter Heet Delphine', dinsdag 28 januari om 22.15 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers