Vier duo's scherpen de messen in 'Mijn Pop-uprestaurant!'

woensdag 18 maart 2015

In de eerste aflevering van 'Mijn Pop-uprestaurant!' wisten de minst ervaren duo's de jury te charmeren. De zussen Mieke & Lieve en Fee & Jonas mochten als eerste hun stad kiezen en gingen respectievelijk voor Antwerpen en Aalst.

Bij de andere vier duo's stijgt de temperatuur. Zij krijgen in aflevering 2 op donderdag 19 maart een allerlaatste kans om zich te bewijzen en scherpen de messen voor de beslissende kookproef.


Dries & Guus, Liselotte & Miguel, Michael & Gilles en Alexia & Thomas moeten in 24 uur een éénmalig pop-uprestaurant opbouwen. Van concept over inrichting tot menu: alles moet kloppen voor de strenge, maar rechtvaardige jury. De duo’s die bij Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Alex Callier het meest in de smaak vallen, mogen als eerste hun stad kiezen tot er geen stad meer overblijft en er dus één duo afvalt… Wie ziet het avontuur ten einde lopen nog voor het echt is gestart?

Terwijl de vier resterende duo's een spannende keukenstrijd aangaan, werken Lieve & Mieke en Fee & Jonas de plannen voor hun pop-up met veel goesting verder uit. Mieke & Lieve willen in hun inrichting een persoonlijk verhaal meegeven. Hun pop-uprestaurant in Antwerpen wordt overgoten met een exotische saus en krijgt de sfeer van de Southern Kitchen uit New Orleans. Jonas & Fee maken in Aalst dan weer ambitieuze plannen om met hun paleo-concept Vlaanderen te veroveren. Jonas vliegt er onmiddellijk in. Als een doorwinterde doe-het-zelver bouwt hij met een stapel hout een grote kruidenmuur, wat de eyecatcher van hun restaurant zal moeten worden.

'Mijn Pop-uprestaurant!', donderdag 19 maart om 20.35 uur op VTM.


Lees ook:
Antwerps en Aalsters duo van 'Mijn Pop-uprestaurant!' zijn al bekend

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier
mijnpopup

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers