Vervanging voor Alex Callier in 'The Voice'

maandag 7 oktober 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

De Antwerpse troubadour Tourist LeMC maakt binnenkort zijn opwachting als jurylid in 'The Voice van Vlaanderen' op VTM. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Tourist vervangt daarmee Alex Callier, die met zijn band Hooverphonic België zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival en daarom niet meer kan jureren.


'Ik ben nu al zenuwachtig', vertelt Tourist LeMC (pseudoniem van Johannes Faes). 'Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de coaches is 'The Voice' een hele uitdaging. Ik ga alles geven voor de kandidaten die me raken en kijk uit naar de ontmoeting met de andere juryleden', aldus Faes.

Met de aantrede van Tourist LeMC is het probleem van Alex Callier, in 2017 nog winnaar met de huidige Hooverphonic-zangeres Luka Cruysberghs, dus opgelost. Natalia, die bij de opnames van het nieuwe seizoen hoogzwanger zal zijn, blijft wel sowieso op post. Hetzelfde geldt voor Koen Wauters, die er al sinds het begin van het programma bij is. Of Bart Peeters, die in november een aantal concerten speelt in de Lotto Arena, ook opnieuw zijn opwachting maakt als coach, is nog niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers