Vervanging voor Alex Callier in 'The Voice'

maandag 7 oktober 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

De Antwerpse troubadour Tourist LeMC maakt binnenkort zijn opwachting als jurylid in 'The Voice van Vlaanderen' op VTM. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Tourist vervangt daarmee Alex Callier, die met zijn band Hooverphonic België zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival en daarom niet meer kan jureren.


'Ik ben nu al zenuwachtig', vertelt Tourist LeMC (pseudoniem van Johannes Faes). 'Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de coaches is 'The Voice' een hele uitdaging. Ik ga alles geven voor de kandidaten die me raken en kijk uit naar de ontmoeting met de andere juryleden', aldus Faes.

Met de aantrede van Tourist LeMC is het probleem van Alex Callier, in 2017 nog winnaar met de huidige Hooverphonic-zangeres Luka Cruysberghs, dus opgelost. Natalia, die bij de opnames van het nieuwe seizoen hoogzwanger zal zijn, blijft wel sowieso op post. Hetzelfde geldt voor Koen Wauters, die er al sinds het begin van het programma bij is. Of Bart Peeters, die in november een aantal concerten speelt in de Lotto Arena, ook opnieuw zijn opwachting maakt als coach, is nog niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers