Verrassende namen in tiende seizoen 'De Pappenheimers'

maandag 31 oktober 2011

Er komt een gruwelijk koude winter aan en dan heeft een mens iets nodig om het hart aan te warmen. Saunabezoek, een geslaagd gezinsleven of glühwein, het zijn allemaal opties, maar nog efficiënter is het om wekelijks af te stemmen op 'De Pappenheimers'. Want na een zondagavond vol aanmoedigen, hoonlachen en nagelbijten, beginnen de kijkers zelfs de zwaarste werkweek met een ferme glimlach. Het recept van de quiz blijft nagenoeg onveranderd, alleen heet de presentator deze keer Steven Van Herreweghe.

En dat is goed nieuws, want niet eens zo diep in Steven zit een gevatte en meevoelende quizmaster verborgen die er dit seizoen met het nodige vuurwerk uit springt. Al zal hij er uiteraard niet in slagen om een monument als Tom Lenaerts te doen vergeten.

Wie de programmamakers dit jaar zeker niet vergaten, zijn mensen als Jeroen Meus, Erika Van Tielen, Pieter De Crem, Gerty Christoffels, Daniël Termont, Elke Vanelderen, Christophe Deborsu, Ivan De Vadder, Vincent Van Quickenborne en Sabine Appelmans, om er maar een paar te noemen. Zij zullen de duo’s hopelijk op een prettige manier verzwakken.

Steven Van Herreweghe is immers niet het type mens dat vrijwillig geld geeft aan goede doelen. Maar in 'De Pappenheimers' doet hij het graag, omdat het geld niet van hem is en omdat die centen gaan naar het beste goede doel ter wereld: de hardwerkende Vlaming.

Want ook in dit feestelijke tiende seizoen vormt die weer de ruggengraat van 'De Pappenheimers', als deelnemer en als kijker. En daar kunnen wij alleen maar erg dankbaar voor zijn.

'De Pappenheimers' vanaf zondag 13 november om 20.25 uur terug op Eén. 


DOSSIER: Najaar 2011: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
depappenheimers

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers