Verrassende namen in tiende seizoen 'De Pappenheimers'

maandag 31 oktober 2011

Er komt een gruwelijk koude winter aan en dan heeft een mens iets nodig om het hart aan te warmen. Saunabezoek, een geslaagd gezinsleven of glŁhwein, het zijn allemaal opties, maar nog efficiŽnter is het om wekelijks af te stemmen op 'De Pappenheimers'. Want na een zondagavond vol aanmoedigen, hoonlachen en nagelbijten, beginnen de kijkers zelfs de zwaarste werkweek met een ferme glimlach. Het recept van de quiz blijft nagenoeg onveranderd, alleen heet de presentator deze keer Steven Van Herreweghe.

En dat is goed nieuws, want niet eens zo diep in Steven zit een gevatte en meevoelende quizmaster verborgen die er dit seizoen met het nodige vuurwerk uit springt. Al zal hij er uiteraard niet in slagen om een monument als Tom Lenaerts te doen vergeten.

Wie de programmamakers dit jaar zeker niet vergaten, zijn mensen als Jeroen Meus, Erika Van Tielen, Pieter De Crem, Gerty Christoffels, Daniël Termont, Elke Vanelderen, Christophe Deborsu, Ivan De Vadder, Vincent Van Quickenborne en Sabine Appelmans, om er maar een paar te noemen. Zij zullen de duo’s hopelijk op een prettige manier verzwakken.

Steven Van Herreweghe is immers niet het type mens dat vrijwillig geld geeft aan goede doelen. Maar in 'De Pappenheimers' doet hij het graag, omdat het geld niet van hem is en omdat die centen gaan naar het beste goede doel ter wereld: de hardwerkende Vlaming.

Want ook in dit feestelijke tiende seizoen vormt die weer de ruggengraat van 'De Pappenheimers', als deelnemer en als kijker. En daar kunnen wij alleen maar erg dankbaar voor zijn.

'De Pappenheimers' vanaf zondag 13 november om 20.25 uur terug op Eén. 


DOSSIER: Najaar 2011: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
depappenheimers

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers