Verrassende carrièrewending voor Wouter Hendrickx

donderdag 10 oktober 2019

Wouter Hendrickx, in Vlaanderen vooral bekend door zijn rollen in 'Witse', 'Amigo's' en 'Cordon', heeft een rol te pakken in de Amerikaanse film 'Bergman Island' met Mia Wasikowska, Tim Roth en John Turturro. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Het nieuws komt een beetje uit de lucht gevallen, aangezien Hendrickx eerder al liet weten niet geïnteresseerd te zijn in buitenlandse rollen. De reden daarvoor was dat hij zijn gezinsleven op de eerste plaats zette. Maar nu maakt hij toch de overstap. 'Bergman Islan' gaat over een verliefd koppel dat in navolging van hun grote voorbeeld Ingmar Bergman films regisseert.


Hendrickx is overigens niet de eerste Vlaamse acteur die naar het buitenland trekt. Eerder deden onder andere Matthias Schoenaerts, Johan Heldenbergh en Koen De Bouw hem dat al voor. De release van 'Bergman Island' is voorzien in 2020.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers