Vernieuwd 'VTM NIEUWS' vanaf maandag op het scherm

maandag 3 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'VTM NIEUWS' begint het nieuwe schooljaar met een opgefrist decor en nieuw logo. Ook technisch werd de nieuwsstudio van VTM aangepakt en uitgerust met een aantal snufjes.

'VTM NIEUWS' ziet er vanaf maandag anders uit. Het programma heeft een nieuw logo, de kleuren van het decor zijn frisser en de presentatoren nemen plaats aan een gloednieuwe desk. Ook de belichting werd aangepast waardoor het programma een meer eigentijdse look krijgt. Ook de weersvoorspellers nemen plaats in een nieuwe set.

Achter de schermen van 'VTM NIEUWS' werd ook hard gewerkt aan de technische kant van de zaak. Zo is er een gloednieuwe set voor 'breaking news'. Uniek aan die set is dat de nieuwsankers de regie volledig zelf in handen hebben. En dat is handig als nieuws snel in de huiskamers moet geraken.

Maandagavond mag Stef Wauters de VTM-kijkers om 19.00 uur verwelkomen in het gloednieuwe decor.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers