Vernieuwd 'VTM NIEUWS' vanaf maandag op het scherm

maandag 3 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'VTM NIEUWS' begint het nieuwe schooljaar met een opgefrist decor en nieuw logo. Ook technisch werd de nieuwsstudio van VTM aangepakt en uitgerust met een aantal snufjes.

'VTM NIEUWS' ziet er vanaf maandag anders uit. Het programma heeft een nieuw logo, de kleuren van het decor zijn frisser en de presentatoren nemen plaats aan een gloednieuwe desk. Ook de belichting werd aangepast waardoor het programma een meer eigentijdse look krijgt. Ook de weersvoorspellers nemen plaats in een nieuwe set.


Achter de schermen van 'VTM NIEUWS' werd ook hard gewerkt aan de technische kant van de zaak. Zo is er een gloednieuwe set voor 'breaking news'. Uniek aan die set is dat de nieuwsankers de regie volledig zelf in handen hebben. En dat is handig als nieuws snel in de huiskamers moet geraken.

Maandagavond mag Stef Wauters de VTM-kijkers om 19.00 uur verwelkomen in het gloednieuwe decor.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmnieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers