Vernieuwd 'VTM NIEUWS' vanaf maandag op het scherm

maandag 3 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'VTM NIEUWS' begint het nieuwe schooljaar met een opgefrist decor en nieuw logo. Ook technisch werd de nieuwsstudio van VTM aangepakt en uitgerust met een aantal snufjes.

'VTM NIEUWS' ziet er vanaf maandag anders uit. Het programma heeft een nieuw logo, de kleuren van het decor zijn frisser en de presentatoren nemen plaats aan een gloednieuwe desk. Ook de belichting werd aangepast waardoor het programma een meer eigentijdse look krijgt. Ook de weersvoorspellers nemen plaats in een nieuwe set.


Achter de schermen van 'VTM NIEUWS' werd ook hard gewerkt aan de technische kant van de zaak. Zo is er een gloednieuwe set voor 'breaking news'. Uniek aan die set is dat de nieuwsankers de regie volledig zelf in handen hebben. En dat is handig als nieuws snel in de huiskamers moet geraken.

Maandagavond mag Stef Wauters de VTM-kijkers om 19.00 uur verwelkomen in het gloednieuwe decor.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmnieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers