Veel grote namen dit jaar in 'De Slimste Mens ter Wereld'

maandag 10 augustus 2015

'De Slimste Mens ter Wereld' start pas later dit najaar, maar het programma pakt al zeker uit met een rist aan grote namen. Aan dat lijstje zijn er vandaag weer 2 namen toegevoegd.

Sven Ornelis en Kobe Ilsen zullen ook meedoen aan 'De Slimste Mens ter Wereld' op VIER. Zij vullen het voorlopige kandidatenlijstje aan dat al best indrukwekkend mag genoemd worden.


Naast Ilsen en Ornelis zullen onder anderen Stan Van Samang, Club Brugge-voorziitter Bart Verhaeghe en Kim Clijsters een gooi doen naar de titel van 'Slimste Mens ter Wereld'. Zij, of één van de ander kandidaten die nog volop aan de lijst worden toegevoegd, worden dan voor minstens één jaar de opvolger van Adil El Arbi.

Bron: hln.be

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
DSMTW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers