Vanaf woensdag kun je weer online auditie doen voor 'The Voice Van Vlaanderen'

dinsdag 15 mei 2012

Na de inzending van dit filmpje raakte alles voor Glenn Claes in een stroomversnelling. Hij mocht zich bewijzen tijdens de Blind Auditions, wat hij deed met een akoestische versie van Bob Marleys klassieker 'I Shot the Sheriff'. De rest is geschiedenis: Glenn ontpopte zich tot publiekslieveling en werd uiteindelijk ook gekroond tot winnaar van de eerste editie van 'The Voice van Vlaanderen'. Ondertussen broedt hij op zijn debuutalbum en vanaf eind mei doorkruist hij Vlaanderen samen met Silke, Bert, Stephanie en Axelle met 'The Voice Live'-concerten.

Deze week wordt het officiële startschot gegeven voor een nieuw seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. Dat Vlaanderen bulkt van zangtalent bewijzen de reeds meer dan 2.500 spontane inschrijvingen die er tot nu toe al binnenliepen. Vanaf woensdag 16 mei 2012 om 12.00 uur kan iedereen zich ook inschrijven via de online auditietool op de website thevoicevanvlaanderen.be.

Op deze website legt 'The Voice van Vlaanderen'-presentatrice An Lemmens uit hoe je je online kandidaat kan stellen en hoe je met je online-auditie indruk kan maken. 'Je kan misschien de juiste looks hebben, maar als je het uiteindelijk wil maken als artiest draait het slechts om één ding: je stem', vertelt de presentatrice in het introductiefilmpje.

Met een webcam en microfoon in de aanslag kunnen potentiële 'The Voice van Vlaanderen'-kandidaten tonen wat ze in hun mars hebben: eerst wat oefenen en dan een échte online auditie afleggen. Elk filmpje dat ingezonden wordt, verschijnt op de site zodat bezoekers de verschillende audities kunnen bekijken en becommentariëren. Maar ook de talent scouts van ‘The Voice van Vlaanderen’ kijken natuurlijk mee en pikken de beste inzendingen eruit voor de Blind Auditions.


DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
tvv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers