Vanaf maandag in 'Dagelijkse Kost': Het Nationale Kerstmenu 2019
Maandag begint Jeroen Meus op Eén aan zijn jaarlijkse traditie: Het Nationale Kerstmenu. Van maandag tor vrijdag schotelt hij je een volledig menu voor waarmee je ongetwijfeld je gezelschap zal verrassen.
Dit is het Nationale Kerstmenu van 2019:
- Hapjes: oester met pancetta, wildpaté met peperkoek en kweepeer en champignon-kaaskroketje met peterselie
- Voorgerecht: tartaar van zalm met avocado, appel en komkommer
- Tussengerecht: brandade van kabeljauw met spinazie, wittewijnsaus en grijze garnalen
- Hoofdgerecht: hertengebraad met champignonsaus, rode kool, appel-knolseldermash en aardappelwafeltjes
- Nagerecht: rolbiscuit met citroencrème en kokos
'Dagelijkse Kost: Het Nationale Kerstmenu 2019', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.