Vanaf maandag in 'Dagelijkse Kost': Het Nationale Kerstmenu 2019

zondag 15 december 2019
Foto: Eén/VRT - © Sam Van den Brandt 2019

Maandag begint Jeroen Meus op En aan zijn jaarlijkse traditie: Het Nationale Kerstmenu. Van maandag tor vrijdag schotelt hij je een volledig menu voor waarmee je ongetwijfeld je gezelschap zal verrassen.

 


Dit is het Nationale Kerstmenu van 2019:

- Hapjes: oester met pancetta, wildpaté met peperkoek en kweepeer en champignon-kaaskroketje met peterselie
- Voorgerecht: tartaar van zalm met avocado, appel en komkommer
- Tussengerecht: brandade van kabeljauw met spinazie, wittewijnsaus en grijze garnalen
- Hoofdgerecht: hertengebraad met champignonsaus, rode kool, appel-knolseldermash en aardappelwafeltjes
- Nagerecht: rolbiscuit met citroencrème en kokos

'Dagelijkse Kost: Het Nationale Kerstmenu 2019', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.

dagelijksekost

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Sky is the Limit' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Guy neemt zijn Sona mee naar Monaco voor de bootshow. Terwijl Frederik fier en met grote passie zijn huis toont. Seka en Christian zakken af naar LA. Een nieuw seizoen, nieuwe gezichten.

'The Sky is the Limit', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers