Tweede VTM-programma voor Sieg De Doncker

donderdag 16 augustus 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2017

Na een doortocht bij Vitaya en een avontuur in 'Boxing Stars' wordt voormalig Ketnet-gezicht Sieg De Doncker dit najaar volop ingezet bij VTM. Hij zal niet alleen samen met Olga Leyers het gloednieuwe 'De Wereld Rond met 80-jarigen' presenteren, maar wordt ook de nieuwe presentator van 'The Voice Kids'.

Geen Kürt Rogiers meer aan de zijde van An Lemmens in 'The Voice Kids', maar wel nieuwkomer Sieg De Doncker. Dat maakte de krant Het Nieuwsblad gisteren bekend.

Voor De Doncker is het de tweede grote opdracht bij VTM. Eerder geraakte al bekend dat hij samen met Olga Leyers het nieuwe 'De Wereld Rond Met 80-jarigen' maakt. Daarin begeleiden zij 8 hoogbejaarden tijdens hun reis rond de wereld, naar hun favoriete droombestemmingen. Die opnames zijn afgerond. Een exacte uitzenddatum is nog niet bekend.Lees ook:
Olga Leyers en Sieg De Doncker trekken de wereld rond met 80-jarigen
Siegfried De Doncker helpt verhuizen bij Vitaya

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers