Tweede 'David'-boek maandag in de winkel

woensdag 16 juni 2010

In februari 2010 verscheen het eerste deel van het 'David'-boek. Daarin laat Sofie in haar hart kijken en zien we door haar ogen hoe David zich probeert staande te houden in een voor hem vreemde samenleving. Van deel 1 gingen inmiddels bijna 10.000 stuks over de toonbank. Vanaf maandag 21 juni is ook deel 2 overal verkrijgbaar. Het boek kan je ook bestellen op vtm.be in de webshop van vtmbooks.

Het verhaal
David is teruggekeerd van een kort verblijf op zijn eiland, waar hij eerder 13 jaar lang als wilde leefde. Maar hij blijft worstelen met de gewoontes en gebruiken in de westerse wereld. Ook zijn relatie met Sofie lijkt steeds complexer te worden.


Ook al begrijpt David de regels in België niet helemaal, hij blijft zijn uiterste best doen om zich goed te gedragen. Bovendien begint hij succes te kennen als schilder. Zo transformeert hij van een wereldvreemde jongen in een zelfverzekerd persoon. Of beter: in iemand die zich zo voordoet. Want zijn gevoelens voor Sofie brengen hem helemaal in de war. Wanneer zij definitief lijkt te kiezen voor Pieter, stort David zich in de armen van Delphine, de zus van Sofie. Een breuk met Sofie lijkt onvermijdelijk wanneer hij zich onderdompelt in de wereld van fun, drank en rock ’n roll. Ondertussen ontdekt een eenzame man de schilderijen van David... Zal Sofie in haar ongeluk lopen met de sluwe Pieter of zal de kracht van de échte liefde zegevieren en David en Sofie voorgoed verenigen?

'David - het boek deel 2', vanaf maandag 21 juni overal verkrijgbaar.

DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers