'Twee tot de Zesde Macht' meteen stopgezet

donderdag 9 november 2017
Foto: Eén - © VRT 2017

Het ontslag van Bart De Pauw en het opschorten van de samenwerking met zijn productiehuis Koeken Troef! heeft ook directe gevolgen op het scherm. En schrapt met onmiddellijke ingang de populaire zondagavondquiz 'Twee tot de Zesde Macht'.

De trouwe kijkers van Eén ondervinden meteen gevolgen van de drastische beslissing van de VRT om een einde te maken aan de samenwerking met Bart De Pauw. De populaire zondagavondquiz 'Twee tot de Zesde Macht' wordt onmiddellijk van het scherm gehaald. Het programma was aan zijn 5de seizoen bezig en was de voorbije weken het best bekeken zondagprogramma van Eén, steeds goed voor meer dan een miljoen live kijkers.

Ook lijkt het lang niet zeker of de nieuwe comedyreeks 'Its Showtime' het Eén-scherm zal halen. De nieuwe reeks van Bart De Pauw, eerder al te bekijken bij Telenet, had Eén gepland voor januari 2018. Afwachten of Vlaanderen de reeks ooit te zien zal krijgen.


Lees ook:
Extra 'Tabula Rasa' in plaats van 'Twee tot de Zesde Macht'
De Vrouwen van Koeken Troef! steunen Bart De Pauw
Reactie Bart De Pauw op ontslag VRT (VIDEO)
VRT stopt samenwerking met Bart De Pauw na grensoverschrijdend gedrag
Nieuw seizoen 'Twee tot de Zesde Macht' in splinternieuw decor
Nieuwe fictiereeks van Bart De Pauw op Telenet
Bart De Pauw maakt programma met de broers Boxy
Nieuwe humoristische fictiereeks 'It's Showtime!' van Bart De Pauw
Productiehuis Bart De Pauw maakt proefopnames voor VIER
En

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers