Twee extra sidekicks voor 'De Ideale Wereld'

woensdag 4 september 2019
Foto: Canvas - © VRT/Sofie Silbermann 2019

De komende weken krijgt 'De Ideale Wereld' op Canvas er twee nieuwe sidekicks bij. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Jan Jaap van der Wal trapte dinsdag het nieuwe seizoen af, maar de kijkers waren (nog) niet op de afspraak.

Een kleine 130.000 mensen zaten gisteren voor televisie om naar 'De Ideale Wereld' te kijken. Een kijkcijferkanon is het programma nooit echt geweest en de kijkcijfers van de show zijn traditioneel nogal wispelturig. Maar om een nieuw seizoen te openen, keken toch wel erg weinig mensen.


Misschien vinden de kijkers binnenkort wel weer hun weg naar 'De Ideale Wereld'. Want presentator van der Wal had meteen nieuws aan te kondigen. Sarah Vandeursen en Bart Van Peer worden in de komende weken geïntroduceerd als nieuwe sidekicks van het programma. Zij vervoegen het team van sidekicks dat bestaat uit Stijn Van de Voorde, Lukas Lelie en Siska Schoeters.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers