Twee extra sidekicks voor 'De Ideale Wereld'

woensdag 4 september 2019
Foto: Canvas - © VRT/Sofie Silbermann 2019

De komende weken krijgt 'De Ideale Wereld' op Canvas er twee nieuwe sidekicks bij. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Jan Jaap van der Wal trapte dinsdag het nieuwe seizoen af, maar de kijkers waren (nog) niet op de afspraak.

Een kleine 130.000 mensen zaten gisteren voor televisie om naar 'De Ideale Wereld' te kijken. Een kijkcijferkanon is het programma nooit echt geweest en de kijkcijfers van de show zijn traditioneel nogal wispelturig. Maar om een nieuw seizoen te openen, keken toch wel erg weinig mensen.


Misschien vinden de kijkers binnenkort wel weer hun weg naar 'De Ideale Wereld'. Want presentator van der Wal had meteen nieuws aan te kondigen. Sarah Vandeursen en Bart Van Peer worden in de komende weken geïntroduceerd als nieuwe sidekicks van het programma. Zij vervoegen het team van sidekicks dat bestaat uit Stijn Van de Voorde, Lukas Lelie en Siska Schoeters.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers