Twee extra sidekicks voor 'De Ideale Wereld'

woensdag 4 september 2019
Foto: Canvas - © VRT/Sofie Silbermann 2019

De komende weken krijgt 'De Ideale Wereld' op Canvas er twee nieuwe sidekicks bij. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Jan Jaap van der Wal trapte dinsdag het nieuwe seizoen af, maar de kijkers waren (nog) niet op de afspraak.

Een kleine 130.000 mensen zaten gisteren voor televisie om naar 'De Ideale Wereld' te kijken. Een kijkcijferkanon is het programma nooit echt geweest en de kijkcijfers van de show zijn traditioneel nogal wispelturig. Maar om een nieuw seizoen te openen, keken toch wel erg weinig mensen.


Misschien vinden de kijkers binnenkort wel weer hun weg naar 'De Ideale Wereld'. Want presentator van der Wal had meteen nieuws aan te kondigen. Sarah Vandeursen en Bart Van Peer worden in de komende weken geïntroduceerd als nieuwe sidekicks van het programma. Zij vervoegen het team van sidekicks dat bestaat uit Stijn Van de Voorde, Lukas Lelie en Siska Schoeters.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers