TV-Visie Trofee 2008 wacht op JOUW stem

maandag 8 december 2008

De 'TV-Visie trofee 2008' loopt als een trein! De stembussen zijn nog maar een paar dagen open, en we werden letterlijk al overspoeld door honderden stemmen. Eťn ding is al zeker: jullie hebben erg verschillende meningen. Dat blijkt alvast uit een eerste analyse van de stemmen tot nu toe.

G


een enkele genomineerde schiet voorlopig boven een andere uit. Dus als jij jouw favoriet(en) wil veilig stellen en je hebt nog geen stem uitgebracht, doe het dan zeker zo snel mogelijk! Elke stem telt!

Wat is er mooier voor een tv-maker dan erkenning te krijgen van zijn publiek? Mensen die in de TV-bussiness werken komen maar weinig in contact met hun publiek. Natuurlijk zijn er wel de kijkcijfers, maar onze Trofee beloont naast kwantiteit ook kwaliteit. Jij kan ervoor zorgen dat jouw favoriet(en) beloond worden voor de noeste en creatieve arbeid...

Hoe stemmen?
Om te stemmen ga je als de bliksem naar onze stempagina en vul het formulier daar (volledig) in. Om jouw stem geldig te maken krijg je na het verzenden van de stemapgina nog een e-mail. Je bevestigt via de link die je toegestuurd krijgt. Hierna is je stem definitief geregistreerd.

Stemmen doe je op 5 categorieŽn: Dť Revelatie van 2008, Het Leukste Mannelijke Schermgezicht van 2008, Het Leukste Vrouwelijke Schermgezicht van 2008, De Flop van 2008 en Het Opmerkelijkste (tv-)Nieuwsfeit van 2008.

Een mooi overzicht van alle genomineerden vind je hier.

Stem nu voor de TV-Visie Trofee 2008! Klik hier voor het enige echte officiŽle stemformulier.

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de geÔnterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de premiŤre van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creŽerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers