TV-Visie Trofee 2008: nu of nooit om te stemmen!

zondag 21 december 2008

Wordt het 'Alles Nieuw'? Anke Buckincx? Of gaat Freek Braeckman met een 'TV-Visie Trofee 2008' lopen? Dat weten we nog niet, want jij kan nog steeds je stem uitbrengen voor de verschillende genomineerden. Doe het echter snel, want de klok tikt en de laatste stemdagen zijn ingegaan!

O


nze server kreeg het de afgelopen weken ongelofelijk moeilijk, want honderden stemmen stroomden de Trofee 2008-stembus binnen. Maar in veel categorieën kan alles nog gebeuren. Hoogstwaarschijnlijk maakt jouw stem het verschil in dit nek-aan-nek gevecht.

Je kan het verschil maken in de categorieën 'Leukste Mannelijke tv-gezicht', 'Leukste Vrouwelijke tv-gezicht', 'Dé Revelatie van 2008', 'Dé Flop van 2008' en 'Het Opmerkelijkste (tv-)Nieuwsfeit'. Kortom: wie waren de toppers en floppers van 2008? Jij en enkel jij beslist over de uitslag.

Durf jij deze zware en belangrijke taak op jouw schouders te nemen? Vul dan snel het stemformulier in en beloon jouw tv-favorieten van 2008!

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers