TV-Visie Trofee 2008: nu of nooit om te stemmen!

zondag 21 december 2008

Wordt het 'Alles Nieuw'? Anke Buckincx? Of gaat Freek Braeckman met een 'TV-Visie Trofee 2008' lopen? Dat weten we nog niet, want jij kan nog steeds je stem uitbrengen voor de verschillende genomineerden. Doe het echter snel, want de klok tikt en de laatste stemdagen zijn ingegaan!

O


nze server kreeg het de afgelopen weken ongelofelijk moeilijk, want honderden stemmen stroomden de Trofee 2008-stembus binnen. Maar in veel categorieën kan alles nog gebeuren. Hoogstwaarschijnlijk maakt jouw stem het verschil in dit nek-aan-nek gevecht.

Je kan het verschil maken in de categorieën 'Leukste Mannelijke tv-gezicht', 'Leukste Vrouwelijke tv-gezicht', 'Dé Revelatie van 2008', 'Dé Flop van 2008' en 'Het Opmerkelijkste (tv-)Nieuwsfeit'. Kortom: wie waren de toppers en floppers van 2008? Jij en enkel jij beslist over de uitslag.

Durf jij deze zware en belangrijke taak op jouw schouders te nemen? Vul dan snel het stemformulier in en beloon jouw tv-favorieten van 2008!

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers