TV-Visie Trofee 2008: nu of nooit om te stemmen!

zondag 21 december 2008

Wordt het 'Alles Nieuw'? Anke Buckincx? Of gaat Freek Braeckman met een 'TV-Visie Trofee 2008' lopen? Dat weten we nog niet, want jij kan nog steeds je stem uitbrengen voor de verschillende genomineerden. Doe het echter snel, want de klok tikt en de laatste stemdagen zijn ingegaan!

O


nze server kreeg het de afgelopen weken ongelofelijk moeilijk, want honderden stemmen stroomden de Trofee 2008-stembus binnen. Maar in veel categorien kan alles nog gebeuren. Hoogstwaarschijnlijk maakt jouw stem het verschil in dit nek-aan-nek gevecht.

Je kan het verschil maken in de categorien 'Leukste Mannelijke tv-gezicht', 'Leukste Vrouwelijke tv-gezicht', 'D Revelatie van 2008', 'D Flop van 2008' en 'Het Opmerkelijkste (tv-)Nieuwsfeit'. Kortom: wie waren de toppers en floppers van 2008? Jij en enkel jij beslist over de uitslag.

Durf jij deze zware en belangrijke taak op jouw schouders te nemen? Vul dan snel het stemformulier in en beloon jouw tv-favorieten van 2008!

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers