TV-Visie Trofee 2008: nu of nooit om te stemmen!

zondag 21 december 2008

Wordt het 'Alles Nieuw'? Anke Buckincx? Of gaat Freek Braeckman met een 'TV-Visie Trofee 2008' lopen? Dat weten we nog niet, want jij kan nog steeds je stem uitbrengen voor de verschillende genomineerden. Doe het echter snel, want de klok tikt en de laatste stemdagen zijn ingegaan!

O


nze server kreeg het de afgelopen weken ongelofelijk moeilijk, want honderden stemmen stroomden de Trofee 2008-stembus binnen. Maar in veel categorieën kan alles nog gebeuren. Hoogstwaarschijnlijk maakt jouw stem het verschil in dit nek-aan-nek gevecht.

Je kan het verschil maken in de categorieën 'Leukste Mannelijke tv-gezicht', 'Leukste Vrouwelijke tv-gezicht', 'Dé Revelatie van 2008', 'Dé Flop van 2008' en 'Het Opmerkelijkste (tv-)Nieuwsfeit'. Kortom: wie waren de toppers en floppers van 2008? Jij en enkel jij beslist over de uitslag.

Durf jij deze zware en belangrijke taak op jouw schouders te nemen? Vul dan snel het stemformulier in en beloon jouw tv-favorieten van 2008!

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers