TV-Visie Trofee 2008: genomineerden zoeken stemmen

vrijdag 12 december 2008

Het is bijzonder spannend dezer dagen op de redactie van TV-Visie. Met veel belangstelling volgen we de evolutie van de stemmen die jullie de genomineerden voor de TV-Visie Trofee 2008 toekennen. En het moet gezegd: de stemmen komen massaal binnen. Sommige keuzes verrassen ons wat, maar zoals beloofd: jij beslist!

I


n de categorie 'Dé Revelatie van 2008' is een opvallende nek-aan-nek race aan de gang. Om welke genomineerden het gaat en wat de stand is, verklappen we lekker (nog) niet, maar we kunnen wel al zeggen dat bij de drie toppers in deze categorie twee fictiereeksen zitten en één docureeks. Alle pistes liggen echter nog open en het uiteindelijke resultaat ligt nog láng niet vast. Althans, dat vermoeden we...

Hoewel de stemmen deze week al volop zijn binnengekomen, zijn we er nog lang niet. We hopen dat er nog véél stemmen bijkomen, want hoe méér stemmen, hoe overtuigender het resultaat wordt.

Naast de categorie 'Dé Revelatie', stem je ook voor 'Dé Flop', 'Het Leukste Mannelijke Schermgezicht', 'Het Leukste Vrouwelijke Schermgezicht' en 'Hét (tv-)Nieuwsfeit van 2008'. Elke categorie bevat 10 genomineerden. Per categorie kies je er één uit. Wanneer je vijf genomineerden hebt gekozen, verzend je het stemformulier. Meteen na het verzenden krijg je van ons nog een bevestigingsmail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Surf dus nu als de bliksem naar de stempagina van de TV-Visie Trofee 2008 en stem!

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers