TV-Visie Trofee 2008: genomineerden zoeken stemmen

vrijdag 12 december 2008

Het is bijzonder spannend dezer dagen op de redactie van TV-Visie. Met veel belangstelling volgen we de evolutie van de stemmen die jullie de genomineerden voor de TV-Visie Trofee 2008 toekennen. En het moet gezegd: de stemmen komen massaal binnen. Sommige keuzes verrassen ons wat, maar zoals beloofd: jij beslist!

I


n de categorie 'D Revelatie van 2008' is een opvallende nek-aan-nek race aan de gang. Om welke genomineerden het gaat en wat de stand is, verklappen we lekker (nog) niet, maar we kunnen wel al zeggen dat bij de drie toppers in deze categorie twee fictiereeksen zitten en n docureeks. Alle pistes liggen echter nog open en het uiteindelijke resultaat ligt nog lng niet vast. Althans, dat vermoeden we...

Hoewel de stemmen deze week al volop zijn binnengekomen, zijn we er nog lang niet. We hopen dat er nog vl stemmen bijkomen, want hoe mr stemmen, hoe overtuigender het resultaat wordt.

Naast de categorie 'D Revelatie', stem je ook voor 'D Flop', 'Het Leukste Mannelijke Schermgezicht', 'Het Leukste Vrouwelijke Schermgezicht' en 'Ht (tv-)Nieuwsfeit van 2008'. Elke categorie bevat 10 genomineerden. Per categorie kies je er n uit. Wanneer je vijf genomineerden hebt gekozen, verzend je het stemformulier. Meteen na het verzenden krijg je van ons nog een bevestigingsmail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Surf dus nu als de bliksem naar de stempagina van de TV-Visie Trofee 2008 en stem!

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De Amerikaanse overheid stelt een eliteteam samen van de dodelijkste criminelen ter wereld, waaronder het knettergekke Joker-liefje Harley Quinn, om gevaarlijke missies tot een goed einde te brengen. Dat doen ze volledig op hun eigen manier.

'Suicide Squad', film uit 2016 met oa. Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie, om 20.30 uur op VIER.

Dossiers