'TV-Visie Trofee 2006': de laatste uren

zaterdag 27 mei 2006

Morgen sluiten we alweer de huidige ronde af van de 'TV-Visie Trofee 2006'. Je hebt dus nog even tijd om je tp drie uit te brengen en alsnog de uitslag te beďnvloeden. Zeker doen!

M


orgen, zondag 28 mei om 14.00 uur stipt, sluiten onze virtuele stembureaus de deuren voor wat april betreft. Na dat tijdstip gaat onze ploeg koortsachtig aan het tellen en worden de resultaten bekend gemaakt. Die finalisten zullen begin volgend jaar meedingen voor de eindoverwinning in de verkiezing van de 'TV-Visie Trofee 2006'.

Het is misschien op de valreep, maar nog tot de absolute deadline is het mogelijk om te stemmen en een top drie in te sturen. Jij bepaalt uiteindelijk welk programma doorgaat naar de finale én kans maakt op dé 'TV-Visie Trofee 2006'. Aarzel dus niet en breng je stem NU HIER uit!

Wie de volledige keuzelijst mét bijhorend gemiddeld kijkcijfer nog eens wil bekijken en rustig een keuze wil maken, klikt hier. Op deze plaats vind je ook alles wat je wil weten over de 'TV-Visie Trofee 2006'. Echt alles lossen we nog niet, 't moet spannend blijven, maar blijf ons klikken en beetje bij beetje kom je alles te weten.

De aprilronde van de 'TV-Visie Trofee 2006' zit er zo goed als op. Bepaal nu nog de uitslag en stem!

Vragen of opmerkingen? Klik hier.

DOSSIER: TV-Visie Trofee 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers