TV-Visie interview: Celine Du Caju ('Let's Dance')

zondag 29 januari 2006

Ze is één van Vlaanderens mooiste dames. Vorig jaar werd het leven van Céline Du Caju helemaal op zijn kop gezet. Toen werd ze immers Miss Belgian Beauty 2006. Binnenkort mag Céline letterlijk haar beste beentje op de dansvloer zetten. Ze is namelijk één van de 28 kandidates in het VT4-programma 'Let's dance'. Of Céline 'VT4's greatest dancer' wordt, zullen we binnen enkele weken zien. TV-Visie had tijdens de persvoorstelling een babbeltje met Céline Du Caju.


ONG>Hoe leuk waren de danslessen?
Heel leuk, maar toch wel vrij zwaar. Op één dag moet je immers de volledige choreografie onder de knie trachten te krijgen. Je weet dat vooraf ook. Daardoor rust er als kandidaat ook een klein beetje druk op je schouders.

Hoe zwaar zijn die voorbereidingen dan?
Wanneer je na een dagje dansen thuiskomt, plof je wel vrij hard in de zetel (lacht). De vermoeidheid valt zeker niet te onderschatten.

Had je het vooraf onderschat?
Ik had er geen enkel idee van met wie ik in de groep zat en tegen wie ik het moest opnemen. De videoclip waarin de drie koppels samen iets moesten doen, vond ik ontzettend leuk.

Je ziet hier ook een oude bekende van je terug. Meer bepaald Jo Planckaert.
Jo was mijn peter tijdens de Miss Belgian Beauty-campagne. Ik kom hem regelmatig tegen op evenementen en in programma's zoals deze. Het is enorm leuk dat het contact met je peter na een intensieve periode niet stopt. Het was wel tof om hem terug te zien. Helaas zat hij niet bij mij in de groep.

Iedere ochtend onze nieuwsbrief 'TV-Visie Extra' in jouw mailbox!
Schrijf je nu in via
dit invulformulier  Doen!

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om hun prooi te strikken. Vandaag worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers