TV-Visie interview : Liesbeth (X Factor)

dinsdag 18 oktober 2005

Ze haalde zelf een mooie notering in de categorie 16- tot 24-jarigen. Maar helaas voor Liesbeth mocht het niet baten. Ze werd vlak voor de live show naar huis gestuurd. Alle jongens waren duidelijk aan de macht in de categorie van Liliane St-Pierre. Tijdens de derde uitzending ontmoette TV-Visie redacteur Bart Liekens haar in de bar.


ONG> Wat vond je van deze X Factor-uitzending?
Ik vond het heel verrassend. Ivann kwam ineens met Queen op de proppen. En dan had je ook nog Robin, die een heel andere kant van zichzelf toonde met een sensueel en traag lied. Ik schrok er zelf van. Dit zijn uiteindelijk kanten, die nog niet aan bod zijn gekomen van deze kandidaten.

. Heb je nu spijt dat je er zelf niet bij bent?
Je zit op de tribune en je hebt zoiets van: "Damn, hier had ik ook kunnen staan." Op dat moment komt pas het besef wat je eigenlijk allemaal mist. Het is wel leuk om je vrienden daar allemaal op het podium te zien staan. Ze concurreren eigenlijk tegen elkaar om de beste plaatsen bij X Factor.

. Zijn Paco, Alexander, Davy en Ivann ook jouw topfavorieten?
Ik kijk veel breder. Udo is bijvoorbeeld één van mijn grote favorieten. Hij is vriendelijk, spontaan en zingt zeer goed. Udo staat zeker in mijn top 3.

. Waarom nam je deel aan X Factor?
Het was een grap van de vriendin van mijn broer. Uiteindelijk ben ik in dit spel toch wel ver geraakt. Daar ben ik zelf heel blij om. Ik wou immers laten zien wat ik in huis had en waarvan ik dacht dat ik het in huis had. Ik dacht dat mijn verhaal ging stoppen bij de laatste vijftien overblijvende kandidaten. Het was een totale verrassing dat ze mijn naam afriepen als geselecteerde. Ik mocht ook als allereerste het podium op. Ik zag al mijn vrienden een "neen" krijgen. Dan overvalt je echt wel een dubbel gevoel. Maar toch was ik zielsgelukkig dat ik een ronde verder mocht.

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers