Triple E is het 'Supertalent van Vlaanderen'

vrijdag 11 mei 2007

De 3 zingende zusjes hebben vanavond de titel van Supertalent in Vlaanderen beroofd. In sexy matrozenpakjes konden ze in de finale de kijkers voor de buis bekoren met een medley van Christina Aguilera. De zusjes kapen zo de mooie som van 50.000 euro weg.

I


n de finale waren alle acht acts erg sterk en zwakke punten waren nog amper te bespeuren. Poëet Sammy Deburghraeve viel op met zijn niet altijd positief lied over de gemiddelde VT4-kijker. Ook balletdanseresje Maya presteerde sterk, maar jurylid Martine Prenen vond het 'crimineel dat ze haar op zo'n jonge leeftijd al pointes doen dansen'.

Het eerste deel van de show werd afgesloten door Bobby Badfingers, een Amerikaan die heeft deelgenomen aan de Amerikaanse versie van Supertalent met een erg bijzondere act. De man kan als geen ander met zijn vingers knippen en dat aan een moordend tempo. Indrukwekkend !

De 3 zusjes waren uiteraard erg tevreden met hun overwinning, maar hadden het in de verste verte niet zien aankomen. "Alle kandidaten waren vanavond heel sterk en iedereen had kunnen winnen. Niemand heeft van de jury negatieve commentaren gekregen. Ook bij ons waren ze zeer positief en dat was leuk om te horen." Over hun toekomstplannen zijn de zusjes al vastbesloten. "We gaan veel optreden, liedjes schrijven en een CD opnemen. Met het geld gaan we sparen, een carrière uitbouwen en een uiteraard ook een feestje geven."

De ouders van de zusjes waren na de bekendmaking erg fier op hun dochters. "Mijn intuïtie vertelde me dat ze gingen winnen, maar als je zoveel sterke kandidaten ziet dan begin je toch te twijfelen." zegt een trotse mama. Over de toekomst van hun dochters maken ze zich weinig zorgen. "Met een goede begeleiding kunnen ze rustig aan een carrière opbouwen. We mogen zeker niets gaan overhaasten."

Ook jurylid Paul Jambers vindt Triple E een verdiende winnaar. "Het zijn leuke meiden met een goede performance en ze hebben sex-appeal. Bovendien zijn het drie zusjes en dat werkt ook bij het grote publiek. Ik zie ze in de komende maanden dingen doen die in de smaak gaan vallen bij het grote publiek. Het succes staat hen op het lijf geschreven." Over zijn werk als jurylid kijkt Jambers tevreden terug. "Het was zeer aangenaam en ik heb dat met veel plezier gedaan."

VT4 is ondertussen al op zoek gegaan naar kandidaten voor een nieuwe reeks van Supertalent. Benieuwd wie de opvolger wordt van de zusjes.

DOSSIER: Supertalent in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers