TMF steunt 'Kippensoep'

vrijdag 16 december 2005

De jongerenzender TMF zet zijn schouders onder de benefietsingle 'Kippensoep' van Studio Brussel ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan. De clip zal elk uur te zien zijn op TMF.

Aan

het 'Kippensoep'-project werken onder andere Yasmine, Sioen en Marcel Vanthilt mee. 'Kippensoep' was de afgelopen maanden de hype in medialand. De ochtendman van Studio Brussel, Wim Oosterlinck lanceerde 'Kippensoep' als grap maar wil nu met de benefietsingle zijn steentje bijdragen aan de actie 'Hoop'.
Bram Bartholomees Bron: De Standaard
http://www.tmf.be

DOSSIER: Hoop: benefiet voor Pakistan

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers