Tieten aan de top in nieuw VIJF-programma 'Be you(tiful)'

dinsdag 1 september 2015

VIJF start woensdag met 'Be You(tiful)', een gloednieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. Eva Daeleman en haar zus Ella bijten de spits af en hebben het over borsten, van cupmaat tot tepelhof.

En die borsten toont 'Be You(tiful)' in alle vormen en maten, in al hun eigenheid en zonder schroom.


Eva en Ella krijgen hiervoor de hulp van vrouwen- en bijgevolg ook borstenkenners Jani Kazaltzis – de man die beroepshalve al aan honderden borsten mocht zitten – en Bartel 'Ik vergelijk borsten met een pistolet. Een schone pistolet, da’s toch denk ik een B' Van Riet.

Borsten, daar wordt over gepraat in 'Be You(tiful)', en naar gekeken. En alles wat we nog niet wisten over borsten, dat vertelt Dr Bob Casaer ons, plastisch en esthetisch chirurg met een specialisatie in borstreconstructies.

Eva en Ella Daeleman ontvangen ook Cilou Annys, die onlangs aan haar Facebookvrienden vroeg of ze voor een borstvergroting moest gaan. Ze legde er een afspraak voor vast op 4 augustus, en vertelt in Be You hoe ze zich nu voelt, met of zonder borstvergroting.

Mieke Dexters, tweelingzus van Tanja, doet dan weer aan BH-sensibilisering, ze trekt de straten op en gaat op zoek naar foute BH’s en verkeerde cupmaten…

'Be You(tiful)', woensdag 2 september om 21.15 uur op VIJF.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers