Tieten aan de top in nieuw VIJF-programma 'Be you(tiful)'

dinsdag 1 september 2015

VIJF start woensdag met 'Be You(tiful)', een gloednieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. Eva Daeleman en haar zus Ella bijten de spits af en hebben het over borsten, van cupmaat tot tepelhof.

En die borsten toont 'Be You(tiful)' in alle vormen en maten, in al hun eigenheid en zonder schroom.


Eva en Ella krijgen hiervoor de hulp van vrouwen- en bijgevolg ook borstenkenners Jani Kazaltzis – de man die beroepshalve al aan honderden borsten mocht zitten – en Bartel 'Ik vergelijk borsten met een pistolet. Een schone pistolet, da’s toch denk ik een B' Van Riet.

Borsten, daar wordt over gepraat in 'Be You(tiful)', en naar gekeken. En alles wat we nog niet wisten over borsten, dat vertelt Dr Bob Casaer ons, plastisch en esthetisch chirurg met een specialisatie in borstreconstructies.

Eva en Ella Daeleman ontvangen ook Cilou Annys, die onlangs aan haar Facebookvrienden vroeg of ze voor een borstvergroting moest gaan. Ze legde er een afspraak voor vast op 4 augustus, en vertelt in Be You hoe ze zich nu voelt, met of zonder borstvergroting.

Mieke Dexters, tweelingzus van Tanja, doet dan weer aan BH-sensibilisering, ze trekt de straten op en gaat op zoek naar foute BH’s en verkeerde cupmaten…

'Be You(tiful)', woensdag 2 september om 21.15 uur op VIJF.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers