'Thuis' stopt twee weken vroeger!

vrijdag 21 februari 2020
Foto: Eén - © VRT 2019

Slecht nieuws voor de fans van de populaire En-soap 'Thuis'. De seizoensfinale voor de zomer staat twee weken vroeger gepland. Dat is dan voor de start van het EK voetbal. Zo krijgen Frank Bomans en co opnieuw een extra lange zomerbreak.


En daar zitten onze Rode Duivels opnieuw voor iets tussen. Net zoals VIER eerder al liet weten dat het nieuw seizoen 'Love Island' uitgesteld wordt, houdt nu ook Eén rekening met het EK voetbal. Dat wordt afgetrapt op vrijdag 12 juni.

'Net als bij het WK in 2018 ronden we de uitzendingen van 'Thuis' ook deze keer ervoor af', laat de VRT weten aan Het Laatste Nieuws.

VTM heeft geen plannen om 'Familie' eerder te stoppen. De seizoensfinale staat zoals de vorige jaren geprogrammeerd op vrijdag 26 juni. Op die dag wordt er geen EK-wedstrijd gespeeld.


Bron: HLN

 


Lees ook:
DIT was de seizoensfinale van 'Thuis'! - SPOILERS
ZO spannend wordt de seizoensfinale van 'Familie' - VIDEO

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op En.

Dossiers