Telenet brengt VS-series in primeur naar Vlaanderen

woensdag 2 september 2009

Op 24 september zal Telenet Digital TV een nieuwe dienst 'Series: Hot from the US' toevoegen aan zijn TV-theek. Voortaan moet de fervente serieliefhebber niet meer wachten tot het nieuwe seizoen van zijn favoriete serie op televisie uitgezonden wordt. De serie kan reeds 48 uur na vertoning op de Amerikaanse TV opgevraagd worden via de TV-theek, de Video-on-demand dienst van Telenet.

A


nouk Mertens, Vice President Televisie bij Telenet: 'Telenet Digital TV lanceerde eerder al succesvol de wereldwijde première van het tweede seizoen van 'Matroesjka's' in de TV-theek. Ook de grote Amerikaanse studio's staan zeer positief tegenover een dergelijke samenwerking met ons. Voortaan kunnen alle Telenet Digital TV klanten hun series immers op een snelle en legale manier bekijken, wanneer ze dat willen, in uitstekende beeldkwaliteit én met ondertitels.'

Dit najaar zal Telenet Digital TV als allereerste deze dienst aanbieden met de nieuwste seizoenen van de topseries 'Desperate Housewives' en 'Grey's Anatomy'. Later volgt het allerlaatste seizoen van 'Lost'.

'Desperate Housewives'-Seizoen 6
(1e aflevering op 27/9 in VS - 29/9 in première op 'Series: Hot from the US')
Ontdek als allereerste de nog onbekende bruid van Mike, de evolutie van de love-triangle Katherine-Mike-Susan, hoe Lynette omgaat met haar onverwachte zwangerschap en hoe de affaire van Bree met Karl verder verloopt.

'Grey's Anatomy'-Seizoen 6
(1e aflevering op 24/9 in VS - 26/9 in première op 'Series: Hot from the US')
Beleef van op de eerste rij de nieuwste ontwikkelingen in deze megapopulaire ziekenhuisserie: is Izzie volledig genezen of hervalt ze terug en kunnen ze Dr. O'Malley nog oplappen?

'Lost'–Seizoen 6 (begin 2010)
Het wereldwijde fenomeen 'Lost' gaat zijn laatste seizoen in. Ontdek alle geheimen en onthullingen in de allerlaatste en ultieme jaargang van deze nu al legendarische tv-serie.


Lees ook:
Ook topseries 2BE 'Fresh from the U.S' via iWatch
Persbericht Telenet
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers