'Te Nemen Of Te Laten' vanaf nu in volle primetime

vrijdag 4 januari 2008

Vanaf maandag kun je kijken naar gloednieuwe afleveringen van 'Te Nemen Of Te Laten' op het nieuwe uitzenduur 20u00. Zal er iemand deze keer 200 000 euro winnen? De ingrediŽnten zijn bekend: 22 kandidaten, 22 verzegelde dozen, 22 prijzen, 200.000 euro, eenvoudig, eerlijk, en keihard.

VIJFtv zet het nieuwe jaar en tv-seizoen feestelijk in. 'Te Nemen Of Te Laten', het succesvolle VIJFtv-spelprogramma van Felice, is vanaf maandag 7 januari weer op VIJFtv te zien. Vorig jaar zette Felice het jaar in met een feestaflevering met Ann Van Elsen. Dit jaar viert het programma zijn terugkeer in 2008 met een gans nieuw tijdslot om 20.00 uur.

Naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van 'Mooi & Meedogenloos' begint VIJFtv immers vanaf maandag 7 januari met het uitzenden van dubbele afleveringen van 'M&M'. Door deze dubbele afleveringen van 'M&M' verschuift het spannende spelprogramma op maandag, dinsdag en donderdag dus naar een nieuw tijdslot, om 20.00 uur.

Felice zal dan weer telkens een doos met 200.000 euro aan ťťn van de 22 kandidaten geven. De kandidaten weten echter niet welk bedrag er in hun doos zit. Ze keren elke dag terug, wachtend op hun grote kans om een gigantisch geldbedrag te winnen. De feestelijkheden worden voortgezet door Felice met gloednieuwe afleveringen van 'Te Nemen Of Te Laten'.

In elke aflevering speelt ťťn van hen voor de 200.000 euro. Dan begint het bloedstollende spel: Eťn voor ťťn opent de kandidaat die aan de beurt is, de overgebleven 21 dozen. Bij elk bedrag dat uit het spel verdwijnt, vergroot of verkleint de kans dat de persoonlijke doos van de kandidaat een hoog bedrag bevat...

Telkens er enkele dozen geopend zijn, doet de bankier Felice een bod op de doos van de kandidaat. De bankier houdt de speler goed in de gaten en probeert om de doos van de speler zo goedkoop mogelijk over te kopen. De kandidaat staat keer op keer voor een dilemma: het bod is 'te nemen of te laten'.

'Te Nemen Of Te Laten', vanaf maandag 7 januari 2008 om 20.00 uur op VIJFtv.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers