Tanja Dexters en mama samen in 'Be You (tiful)' op VIJF

woensdag 12 augustus 2015

Tanja Dexters en haar mama zullen deelnemen aan het nieuwe VIJF-programma 'Be You (tiful)' waarin vrouwen vanaf september open en bloot praten over hun lijf met of zonder imperfecties.

'Be You (tiful)', de voorlopige titel van het programma, 'Zo Man Zo Vrouw' van Jani en 'Singl3s' met Annelien Coorevits moet het najaar van de vrouwenzender kleuren. Zo schrijft het Nieuwsblad.


Tanja Dexters is niet de eerste naam de bekendgemaakt werd. Eerder was al duidelijk dat Eva Daelman samen met haar mama ook zou te zien zijn op VIJF. Een vast gezicht als presentator of presentatrice hoef je niet te verwachten. Elke week zal iemand anders die taak voor zijn of haar rekening nemen.

Bron: Nieuwsblad Mobile

 

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers