Sterrenchef Roger van Damme doet wereldkampioenen watertanden

vrijdag 26 oktober 2018
Foto: njam! - © Studio 100 2018

In het nieuwe njam!-programma 'Roger van Damme – Goud' nodigt de beste patissier ter wereld zeven sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis.

Roger legt hen gezellig op de rooster tijdens een interessante babbel over hun sportleven. Daarna kruipen ze achter het fornuis en draagt de topchef een hemels dessert aan hen op.


Onderonsje van wereldkampioenen
Wereldkampioen patisserie Roger van Damme laat andere wereldkampioenen smullen van zijn zoete creaties. In de eerste aflevering wordt veldrijder Sven Nys verwend met een fantastische aardbeienbavarois. Triatleet Marc Herremans geniet in de volgende aflevering, na een rolstoelrace met Roger, van een heerlijke charlottetaart.

'Roger van Damme - Goud', vanaf 27 oktober elke zaterdag een nieuwe aflevering om 8.45 uur, 11.45 uur en 23.15 uur op njam!.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers