Sterrenchef Roger van Damme doet wereldkampioenen watertanden

vrijdag 26 oktober 2018
Foto: njam! - © Studio 100 2018

In het nieuwe njam!-programma 'Roger van Damme – Goud' nodigt de beste patissier ter wereld zeven sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis.

Roger legt hen gezellig op de rooster tijdens een interessante babbel over hun sportleven. Daarna kruipen ze achter het fornuis en draagt de topchef een hemels dessert aan hen op.


Onderonsje van wereldkampioenen
Wereldkampioen patisserie Roger van Damme laat andere wereldkampioenen smullen van zijn zoete creaties. In de eerste aflevering wordt veldrijder Sven Nys verwend met een fantastische aardbeienbavarois. Triatleet Marc Herremans geniet in de volgende aflevering, na een rolstoelrace met Roger, van een heerlijke charlottetaart.

'Roger van Damme - Goud', vanaf 27 oktober elke zaterdag een nieuwe aflevering om 8.45 uur, 11.45 uur en 23.15 uur op njam!.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers