'Sterren op het ijs': Vital voor tweede keer out

vrijdag 23 november 2007

De finale komt steeds dichterbij. De kans om in de skate-off te komen is voor de deelnemers nu ook groter geworden. Woensdagnamiddag werd Vital terug gecontacteerd om Greet Rouffaer te vervangen. Stoffel kreeg niet genoeg stemmen van de kijkers dus kwam hij samen met Vital in de skate-off terecht. In deze laatste skate-off moest Vital de duimen leggen voor Stoffel.

Dean

, Katerine en Stoffel moesten woensdagavond twee keer een kür schaatsen. Geen gemakkelijke opdracht want het was een bewogen week. Greet Rouffaer brak tien ribben en Anneleen brak haar elleboog en moest meteen geopereerd worden. Oorspronkelijk ging ook Anneleen Greet vervangen maar door haar val werd de kans doorgeschoven naar Vital.

De jury deelde woensdag rijkelijk punten uit aan de drie deelnemers, Vital moest nog niet schaatsen. Toch kwam het voor Stoffel hard aan dat hij een tweede keer op rij in de skate-off stond. Vital bleef ook na zijn uitschakeling enkele weken geleden op de ijspiste staan. Hij moest alleen wennen aan een nieuwe schaatspartner.

Stoffel had schrik om het tegen Vital op te nemen omdat hij veel fans achter zich heeft die hem steunen. Nochtans bleek al meteen dat de tactiek van Stoffel toch van een hoger niveau was dan die van Vital. Na een eerste blik op het aantal stemmen was Stoffel al wat gerustgesteld, 63% van de stemmen was toen al in zijn voordeel. Na een tweede kijk was dat zelfs al 78% van de stemmen.

Nadat Natalia haar nieuwe single 'Glamorous' had voorgesteld en Sergio een hilarisch intermezzo aan het publiek liet zien, werden de lijnen afgesloten en werd er duidelijk wie de winnaar van de skate-off was. Stoffel kreeg uiteindelijk 66% van de stemmen en is dus zeker van een plaats in de volgende ronde. Voor Vital zit het avontuur er nu voor de tweede keer op.

Volgende week strijden Katerine, Dean en Stoffel voor een plaats in de halve finale.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers