'Sterren op het ijs': Vital voor tweede keer out

vrijdag 23 november 2007

De finale komt steeds dichterbij. De kans om in de skate-off te komen is voor de deelnemers nu ook groter geworden. Woensdagnamiddag werd Vital terug gecontacteerd om Greet Rouffaer te vervangen. Stoffel kreeg niet genoeg stemmen van de kijkers dus kwam hij samen met Vital in de skate-off terecht. In deze laatste skate-off moest Vital de duimen leggen voor Stoffel.

Dean

, Katerine en Stoffel moesten woensdagavond twee keer een kür schaatsen. Geen gemakkelijke opdracht want het was een bewogen week. Greet Rouffaer brak tien ribben en Anneleen brak haar elleboog en moest meteen geopereerd worden. Oorspronkelijk ging ook Anneleen Greet vervangen maar door haar val werd de kans doorgeschoven naar Vital.

De jury deelde woensdag rijkelijk punten uit aan de drie deelnemers, Vital moest nog niet schaatsen. Toch kwam het voor Stoffel hard aan dat hij een tweede keer op rij in de skate-off stond. Vital bleef ook na zijn uitschakeling enkele weken geleden op de ijspiste staan. Hij moest alleen wennen aan een nieuwe schaatspartner.

Stoffel had schrik om het tegen Vital op te nemen omdat hij veel fans achter zich heeft die hem steunen. Nochtans bleek al meteen dat de tactiek van Stoffel toch van een hoger niveau was dan die van Vital. Na een eerste blik op het aantal stemmen was Stoffel al wat gerustgesteld, 63% van de stemmen was toen al in zijn voordeel. Na een tweede kijk was dat zelfs al 78% van de stemmen.

Nadat Natalia haar nieuwe single 'Glamorous' had voorgesteld en Sergio een hilarisch intermezzo aan het publiek liet zien, werden de lijnen afgesloten en werd er duidelijk wie de winnaar van de skate-off was. Stoffel kreeg uiteindelijk 66% van de stemmen en is dus zeker van een plaats in de volgende ronde. Voor Vital zit het avontuur er nu voor de tweede keer op.

Volgende week strijden Katerine, Dean en Stoffel voor een plaats in de halve finale.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers