'Sterren op het ijs': Katerine en Vital in skate-off

woensdag 31 oktober 2007

De aflevering van deze week stond helemaal in het teken van Halloween, de vele pompoenen in het decor waren daar het bewijs van. Gelukkig werden de koppels niet al te veel afgeleid door deze accessoires. De meeste koppels zorgden weer voor een grote vooruitgang ten opzichte van vorige week. Toch worden er vrijdag weer twee koppels in de skate-off verwacht.

Dean

is de grote publiekslieveling, dat blijkt uit de vele stemmen die hij wekelijks krijgt. Naast de kijkers is nu ook de jury gezwicht voor de mooie kür die Dean woensdagavond neerzette. Hij kreeg voorlopig het maximum van de punten met 4 keer een 9. Ook de alom geprezen Greet Rouffaer moest niet onderdoen voor Dean, ook haar kür werd beloond met 4 keer een 9.

Vorige week kregen Katerine en Stoffel toch enkele verbale klappen van de jury. Katerine moest meer schaatsen en minder in de lucht getild worden door haar schaatspartner. Gelukkig werkte ze daar de afgelopen week heel hard aan zodat de punten van de jury veel beter waren in vergelijking met vorige week. Stoffel Bollu werd vorige week nog vergeleken met een toiletborstel, ook zijn kür was slordig. Stoffel zelf zei dat het door de zenuwen kwam en deed de voorbije week aan 'klankbordtherapie' om rustiger te worden. Het hielp, want de jury beloonde hem met goede punten.

Hoewel er bij iedereen veel vooruitgang geboekt werd, moeten er vrijdagavond toch twee koppels in de skate-off verschijnen. Greet Rouffaer was als eerste zeker van een plaats in de volgende ronde, gevolgd door Dean. Tanja Dexters ontsnapte nipt aan de skate-off. Vital Borkelmans en Katerine mogen vrijdagavond hun kür nog eens laten zien. De kijkers beslissen wie er blijft.

Vrijdagavond weten we wie 'Sterren op het ijs' moet verlaten.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op Eén.

Dossiers