Sterke vrouwen kleuren het najaar van vtm

donderdag 12 augustus 2010

Vtm ontvouwde vanmiddag zijn plannen voor het najaar. De eerste nieuwe programma's starten op 23 augustus, maar het grote geschut wordt pas één week later ingezet. Een rode draad doorheen de voorstelling: de vrouwen van vtm kleuren het najaar. Dat Dina Tersago, Ann Lemmens, Francesca Vanthielen, Evi Hanssen en Goedele Liekens een belangrijke rol gaan spelen, wisten we al. Maar ook Rani De Coninck en Tess Goossens krijgen een nieuw programma. Een overzicht....

Vtm speelt dit najaar zijn vrouwelijke troeven meer dan ooit uit. Uiteraard openen Koen Wauters en Sergio de vooravond met 'De Juiste Prijs' en is er het gloednieuwe 'Het Sterke Geslacht' met nieuw gezicht Bruno Wyndaele, maar het zijn toch voornamelijk de vrouwelijke schermgezichten die dit najaar de kijkers moeten overtuigen.

De comeback van Goedele Liekens, de terugkeer van een wekelijks muziekprogramma maar ook van de grote familieshow... Het is duidelijk, vtm zorgt dit najaar voor een goede afwisseling. TV-Visie geeft alvast een eerste overzicht...


NIEUW OP VTM

'De Maandagshow' met Evi

‘De Maandagshow’ is het nieuw rechtstreeks magazine, dat op 23 augustus 2010 in première gaat onmiddellijk na Het Nieuws van 19u00. Vanaf dan wordt het programma elke werkdag uitgezonden en krijgt het telkens de titel van de dag: ‘De Dinsdagshow’, ‘De Woensdagshow’, ‘De Donderdagshow’ en ‘De Vrijdagshow’. De focus van het programma ligt op beroemde mensen en wat ze doen. Vanuit de studio in Vilvoorde brengen 2 presentatoren, waaronder Evi Hanssen, van maandag tot vrijdag helemaal live hun dagverse nieuws. Ze doen dat op een lichte en vrolijke toon, met veel aandacht voor positieve nieuwtjes.

start op 23 augustus 2010, van maandag tot vrijdag


'De Vlaamse 10' met Tess

Met 'De Vlaamse 10' zet vtm de rijke traditie verder om Vlaamse muziek naar de huiskamer te brengen. Het wordt een liedjesprogramma 'pur sang', dat in de vooravond wordt geprogrammeerd: het ideale programma voor bij het aperitief en voor iedereen die de Vlaamse muziek een warm hart toedraagt. De rode draad is immers de hitparade met Vlaamstalige nummers, maar ook populaire nationale en internationale artiesten krijgen een podium in 'De Vlaamse 10'. 'De Vlaamse 10' wordt gepresenteerd door Tess Goossens en uitgezonden vanuit de theaterzaal van het nieuwe entertainment complex Viage. Het live publiek en de mix van muziekgenres zorgen voor de bruisende sfeer.

start in de week van 30 augustus 2010

'Goedele Nu'

Het nieuwe praatprogramma ‘Goedele Nu’ staat voor wie Goedele nu is en voor wat Goedele nu raakt. En dat gaat heel breed, want Goedele is een vrouw van de wereld en van vele werelden. In ‘Goedele Nu’ praat Goedele over emoties, actualiteit, relaties, maatschappelijke problemen, sport, seks, psychologie en politiek. Centraal in de sterke verhalen staan mensen en emoties. De overwinningsroes van de topsporter die uit een diep dal klimt, de opluchting van een slachtoffer dat met zijn verhaal naar buiten komt, de grenzeloze liefde tussen ouder en kind of de faalangst van de succesvolle artiest,… De gasten zijn bekende landgenoten op belangrijke momenten in hun leven, onbekende Vlamingen uit de actualiteit en internationale sterren op doortocht in Vlaanderen.

start in de week van 30 augustus 2010

'Zot van Vlaanderen' met Rani

De goedlachse Rani De Coninck leidt in het najaar dit nieuw entertainend showprogramma. Elke show draait rond de typische herinneringen over Vlaanderen die ieder van ons heeft. En dat kunnen fijne dingen zijn, maar net zo goed de klassieke ergernissen: onvergetelijke tv-momenten, de schoolreizen naar Bokrijk, de jaarlijkse belastingaangifte, het slechte weer, de eigenaardigheden van onze taal, populaire liedjes, enz. Elke week nemen 2 teams van 4 bekende landgenoten, die de verschillende generaties vertegenwoordigen en elk geruggensteund worden door een tribune enthousiaste fans, het tegen elkaar op in verschillende ludieke spelrondes. De live studioband zorgt voor de muzikale omlijsting, voor de illustratie van de muzikale vragenronde en natuurlijk voor een swingende sfeer.

'Vlaamse Hollywood Vrouwen'

Wie droomt er niet van een leven vol glitter and glamour waarin geld en luxe geen enkel probleem zijn? Een leven waarbij je het je kan permitteren te doen wat je maar wil, wanneer je maar wil? Een leven waarin al je dromen werkelijkheid worden? In ‘Vlaamse Hollywood Vrouwen’ zetten Vlaamse vrouwen in de States - exclusief - hun deuren wagenwijd open. Ze hebben het gewone Vlaamse leven ingeruild voor een compleet nieuw bestaan in Los Angeles, een stad vol extremen. In 9 afleveringen leert de kijker de vrouwen en hun families kennen en volgt hen tijdens de ups en downs. In ‘Vlaamse Hollywood Vrouwen’ gaat het niet enkel om de portretten van deze charismatische vrouwen. Het is ook een reeks met een lach en een traan, die barst van fascinerende en verrassende situaties en ontmoetingen. Want in Hollywood is àlles mogelijk!TERUG OP VTM

'Boer zkt Vrouw' met Dina

Dina Tersago start met de zesde reeks van ‘Boer zkt Vrouw’, de televisietopper die elk seizoen opnieuw meer dan een miljoen tv-kijkers weet te charmeren én die stof blijft vormen voor geanimeerde gesprekken in de huiskamer. Het bewijs dat echte mensen met echte gevoelens blijven boeien. Ook dit keer investeert Dina Tersago 12 weken in het realiseren van de hartenwens van de single boeren - waaronder de naar Amerika uitgeweken boer Gert - en de sympathieke boerin Martine: misschien wel hun levenspartner vinden via ‘Boer zkt Vrouw’.

start in de week van 30 augustus 2010

'So You Think You Can Dance' met Ann

Ook dit najaar zal er bij vtm gedanst worden. Voor het nieuwe seizoen van ‘So You Think You Can Dance’ hebben meer dan 3.000 dansers zich ingeschreven en de ziel uit hun lijf gedanst tijdens de audities. Het kritisch oog van de jury heeft hen alvast niet gespaard, want enkel de allerbesten kregen een ticket naar de bootcamps. Want het wordt hard, keihard. Het niveau is hoger, de choreografieën zijn uitdagender en nog ingewikkelder, de jury nog strenger. Jan Kooijman, Dan Karaty en Euvgenia Parakhina krijgen het gezelschap van nieuwkomer en landgenoot Marco Gerris om de kandidaten te keuren op hun skills en hun moves. An Lemmens en Dennis Weening nemen net als vorig jaar hun rol op van presentatoren.

start in de week van 30 augustus 2010

'My Name Is...' met Francesca

Begin dit jaar ontdekte Vlaanderen in ‘My Name Is Michael’ een ware Michael Jackson in de persoon van Christophe Lequesne. Dit najaar brengt vtm in samenwerking met RTL4 ‘My Name Is…’. Wie net als Mariah Carey glazen doet springen met haar stem, wie even glad als Justin Timberlake over de dansvloer schuift of wie een gitaar zo wild kan bewerken als Bon Jovi krijgt in het programma een podium. Bij ‘My Name Is…’ mogen de kandidaten zelf kiezen in wiens huid ze kruipen, maar er is één voorwaarde: kunnen zingen én dansen is een must. De wedstrijd is opnieuw toegankelijk voor zowel kinderen als volwassenen. De winnaars van beide categorieën krijgen elk een hoofdrol in de ‘My Name Is…’-theatershow van Albert Verlinde. Een vierkoppige vakjury, met o.m. ex-K3 Kathleen en Ronny Mosuse, zal gedurende 5 weken de prestaties van de deelnemers beoordelen. Francesca Vanthielen neemt de presentatie voor haar rekening samen met de Nederlandse Nicolette Van Dam.

start in de week van 23 augustus 2010


'Het Zesde Zintuig' met Tine

‘Het Zesde Zintuig’ gaat voor het derde seizoen op rij op zoek naar de man of vrouw met het best ontwikkelde zesde zintuig in Vlaanderen. Aan de ruggengraat van het programma wordt er niet geraakt. De deelnemers zijn nog altijd gewone mensen van alle leeftijden met een gewoon beroep, met dat verschil dat ze een sterke intuïtie hebben en menen over een zesde zintuig te beschikken waarmee ze dingen kunnen aanvoelen. Tijdens hun parcours krijgen ze zowel ludieke als dramatische testen geserveerd en zowel hun successen als hun missers worden open en bloot getoond. Het derde seizoen van ‘Het Zesde Zintuig’ zal voor de kijkers vertrouwd maar toch anders zijn. Tine Van den Brande neemt immers de presentatiefakkel over en zij zal de deelnemers geregeld uitnodigen om naar een bepaalde plaats af te zakken en daar te overnachten. Daar zullen zij zowel ’s morgens, overdag als ’s avonds op de proef worden gesteld.

Straks nog veel meer nieuws over het najaar van vtm. Hou TV-Visie in de gaten!

 


Lees ook:
Najaar vtm: hobbykoks, juiste prijzen en fictie
Humor, series, films en voetbal dit najaar bij 2BE
'Aspe 6' in preview?

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers