'Steracteur Sterartiest': exit Margot OF Niels

vrijdag 27 februari 2009

Een erg milde jury vrijdagavond in 'Steracteur Sterartiest' op Eén. In de laatste aanloop naar de finale is het kaf duidelijk van het koren gescheiden. Margot, An, Mathias, Niels en Anneke traden vol vertrouwen aan. Anneke viel af ten voordele van Margot. En toen begon de eindsprint.

H


et was een spannende aflevering van 'Steracteur Sterartiest'. Iedereen moest in deze halve finale alles op alles zetten. De grote finale volgende week, was de grote inzet. Anneke van Hoof zal het niet meemaken. En Margot of Niels ook niet. Zij belandden op de pijnbank.

Alle lof ging alweer naar Mathias Sercu en An Van den Broeck. Margot De Ridder en Niels Destadsbaeder hadden het moeilijker om te overtuigen. Maar de jury was bijzonder mild. Het viel al bij al dus goed mee.

Naast een opgelegd nummer kregen de steracteurs deze week ook een speciale opdracht: ze moesten een dansact brengen. De een ging het al beter af dan de andere. Met Mathias had de jury 'goed gelachen' en Margot was 'net niet goed genoeg'. Waar het dansnummer van Niels Destadsbaeder bleef, is ons nog steeds niet duidelijk.

Na een erg fijne uitzending zijn de eerste finalisten bekend. Mathias en An gaan rechtstreeks door.  Margot en Niels verkasten nog even naar de pijnbank. Het publiek kan alvast massaal beginnen stemmen.

Volgende week vrijdag is er de grote finale van 'Steracteur Sterartiest'.

TV-Visie Poll: Wie gaat door naar de finale van 'Steracteur Sterartiest'? Surf nu naar de TV-Visie poll en geef aan wie jouw favoriet is!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers