'Steracteur Sterartiest' afgelopen voor Viv

zaterdag 8 december 2007

Vorige week vrijdag werd het wat warmer onder de voeten van Viv Van Dingenen en Geert Hunaerts. Zij waren diegenen die op de pijnbank zaten en één van hen moest de wedstrijd vrijdagavond verlaten. Voor de anderen ging de wedstrijd gewoon door, zij oefenden de voorbije week om hun lied uit volle borst te kunnen zingen voor het grote publiek.

V


iv en Geert zaten vorige week op de pijnbank. Voor hen brak er een lastige week aan want de kijkers kregen nog exact één week de tijd om voor hun favoriet te sms'en zodat hij of zij in de wedstrijd zou blijven. Vooral Geert had het daar wat lastig mee, vooral die onzekerheid bezorgde hem al eens een slapeloze nacht. Uiteindelijk had Geert er zijn slaap niet voor moeten laten want hij mocht zonder problemen doorgaan naar de volgende ronde. Viv moest de wedstrijd vaarwel zeggen en kreeg nog even een ereplaatsje bij de jury.

Voor de andere deelnemers ging de wedstrijd gewoon door en was het weer even spannend als altijd. Vooral Free Souffriau en Guillaume Devos konden op goede commentaren van de jury rekenen. Zij kunnen zich ook de komende week in alle rust voorbereiden op een nieuw nummer want ze mochten meteen door naar de volgende ronde.

Voor Kobe Van Herwegen en Daisy Thys wordt het wel een spannende week. Zij zaten op de pijnbank en de kijkers beslissen nu over hun lot. Volgende week vrijdag weten we wie van hen 'Steracteur Sterartiest' dan voorgoed moet verlaten.

Wie moet er volgende week vertrekken?
TV-Visie wil jouw mening horen! 
Stem nu in onze poll

[grotewedstrijd]

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers