'Steracteur' Margot De Ridder ziek van kritiek

woensdag 11 maart 2009

Margot De Ridder uit Gent heeft nog niet veel plezier beleefd aan haar deelname aan het En-programma 'Steracteur Sterartiest'. Dinsdag kon je in de Vlaamse media al lezen dat haar ouders ervan werden beschuldigd de wedstrijd te hebben gemanipuleerd. Kees Destadsbader, vader van collega-deelnemer Niels, vertelde dat de ouders van Margot massaal veel sms'en zouden verstuurd hebben om hun dochter in de wedstrijd te houden.

M


oeder Myriam zegt nu aan het Nieuwsblad dat haar dochter in zak en as zit over wat er dinsdag is verschenen in Dag Allemaal en andere media. 'Margot was al moe, maar nadat ze de berichten in Dag Allemaal had gezien, zat ze er echt helemaal door.' De familie beraadt zich momenteel over verdere stappen tegen het tijdschrift.

De moeder van Margot De Ridder vertelde ook nog dat Niels Destadsbader hen ondertussen heeft opgebeld. 'Niels wilde ons verzekeren dat zijn ouders dat allemaal niet gezegd hadden', aldus nog Margot De Ridder.

Hoe een showprogramma voor het goede doel plots een pijnlijk staartje krijgt... (Bron: Het Nieuwsblad)

LEES OOK: Ouders 'Steracteur' Margot De Ridder beschuldigd van manipulatie

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met n poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpingun, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers