'Steracteur' Margot De Ridder ziek van kritiek

woensdag 11 maart 2009

Margot De Ridder uit Gent heeft nog niet veel plezier beleefd aan haar deelname aan het En-programma 'Steracteur Sterartiest'. Dinsdag kon je in de Vlaamse media al lezen dat haar ouders ervan werden beschuldigd de wedstrijd te hebben gemanipuleerd. Kees Destadsbader, vader van collega-deelnemer Niels, vertelde dat de ouders van Margot massaal veel sms'en zouden verstuurd hebben om hun dochter in de wedstrijd te houden.

M


oeder Myriam zegt nu aan het Nieuwsblad dat haar dochter in zak en as zit over wat er dinsdag is verschenen in Dag Allemaal en andere media. 'Margot was al moe, maar nadat ze de berichten in Dag Allemaal had gezien, zat ze er echt helemaal door.' De familie beraadt zich momenteel over verdere stappen tegen het tijdschrift.

De moeder van Margot De Ridder vertelde ook nog dat Niels Destadsbader hen ondertussen heeft opgebeld. 'Niels wilde ons verzekeren dat zijn ouders dat allemaal niet gezegd hadden', aldus nog Margot De Ridder.

Hoe een showprogramma voor het goede doel plots een pijnlijk staartje krijgt... (Bron: Het Nieuwsblad)

LEES OOK: Ouders 'Steracteur' Margot De Ridder beschuldigd van manipulatie

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers