'Steracteur' Margot De Ridder ziek van kritiek

woensdag 11 maart 2009

Margot De Ridder uit Gent heeft nog niet veel plezier beleefd aan haar deelname aan het En-programma 'Steracteur Sterartiest'. Dinsdag kon je in de Vlaamse media al lezen dat haar ouders ervan werden beschuldigd de wedstrijd te hebben gemanipuleerd. Kees Destadsbader, vader van collega-deelnemer Niels, vertelde dat de ouders van Margot massaal veel sms'en zouden verstuurd hebben om hun dochter in de wedstrijd te houden.

M


oeder Myriam zegt nu aan het Nieuwsblad dat haar dochter in zak en as zit over wat er dinsdag is verschenen in Dag Allemaal en andere media. 'Margot was al moe, maar nadat ze de berichten in Dag Allemaal had gezien, zat ze er echt helemaal door.' De familie beraadt zich momenteel over verdere stappen tegen het tijdschrift.

De moeder van Margot De Ridder vertelde ook nog dat Niels Destadsbader hen ondertussen heeft opgebeld. 'Niels wilde ons verzekeren dat zijn ouders dat allemaal niet gezegd hadden', aldus nog Margot De Ridder.

Hoe een showprogramma voor het goede doel plots een pijnlijk staartje krijgt... (Bron: Het Nieuwsblad)

LEES OOK: Ouders 'Steracteur' Margot De Ridder beschuldigd van manipulatie

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers