Stany Crets wipt Steven Van Herreweghe uit finaleweek

dinsdag 25 januari 2011

Slecht nieuws voor de fans van Steven Van Herreweghe. Hij gaat donderdag alvast niet aan de haal met de felbegeerde titel 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Bert Kruismans blijft wel kans maken. Hij won de aflevering (opnieuw).

Eén ding was duidelijk merkbaar: er werd gespeeld om te winnen. Meer dan maandagavond werd er gestreden voor iedere seconde. Bert Kruismans wist opnieuw bijzonder veel en werd dan ook de overtuigde winnaar van deze tweede aflevering in de finaleweek. Zijn tegenstrevers, Stany Crets en Steven Van Herreweghe werden uitgedaagd om het finalespel te spelen. Van Herreweghe kon zijn achterstand niet meer goedmaken en mocht zijn koffers pakken.


Woensdagavond, in de halve finale, strijden Bert Kruismans en Stany Crets tegen 'Blokken'-presentator Ben Crabbé. In de jury zitten Philippe Geubels en Frank Focketeyn.

Wie wordt volgens u 'De Allerslimste Mens ter Wereld'? Eva, Stany, Bert of Ben? Stem NU op jouw favoriet in onze POLL!

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers