Stany Crets wipt Steven Van Herreweghe uit finaleweek

dinsdag 25 januari 2011

Slecht nieuws voor de fans van Steven Van Herreweghe. Hij gaat donderdag alvast niet aan de haal met de felbegeerde titel 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Bert Kruismans blijft wel kans maken. Hij won de aflevering (opnieuw).

Eén ding was duidelijk merkbaar: er werd gespeeld om te winnen. Meer dan maandagavond werd er gestreden voor iedere seconde. Bert Kruismans wist opnieuw bijzonder veel en werd dan ook de overtuigde winnaar van deze tweede aflevering in de finaleweek. Zijn tegenstrevers, Stany Crets en Steven Van Herreweghe werden uitgedaagd om het finalespel te spelen. Van Herreweghe kon zijn achterstand niet meer goedmaken en mocht zijn koffers pakken.


Woensdagavond, in de halve finale, strijden Bert Kruismans en Stany Crets tegen 'Blokken'-presentator Ben Crabbé. In de jury zitten Philippe Geubels en Frank Focketeyn.

Wie wordt volgens u 'De Allerslimste Mens ter Wereld'? Eva, Stany, Bert of Ben? Stem NU op jouw favoriet in onze POLL!

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers