Stany Crets wipt Steven Van Herreweghe uit finaleweek

dinsdag 25 januari 2011

Slecht nieuws voor de fans van Steven Van Herreweghe. Hij gaat donderdag alvast niet aan de haal met de felbegeerde titel 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Bert Kruismans blijft wel kans maken. Hij won de aflevering (opnieuw).

Eén ding was duidelijk merkbaar: er werd gespeeld om te winnen. Meer dan maandagavond werd er gestreden voor iedere seconde. Bert Kruismans wist opnieuw bijzonder veel en werd dan ook de overtuigde winnaar van deze tweede aflevering in de finaleweek. Zijn tegenstrevers, Stany Crets en Steven Van Herreweghe werden uitgedaagd om het finalespel te spelen. Van Herreweghe kon zijn achterstand niet meer goedmaken en mocht zijn koffers pakken.


Woensdagavond, in de halve finale, strijden Bert Kruismans en Stany Crets tegen 'Blokken'-presentator Ben Crabbé. In de jury zitten Philippe Geubels en Frank Focketeyn.

Wie wordt volgens u 'De Allerslimste Mens ter Wereld'? Eva, Stany, Bert of Ben? Stem NU op jouw favoriet in onze POLL!

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - Belgi', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers