Staf Coppens WINNAAR 'Dancing On Ice'

zondag 15 oktober 2006

Zondagavond was het tijd voor de finale van 'Dancing On Ice'. Acht weken lang hebben acht koppels er alles aan gedaan om zolang mogelijk in de wedstrijd te blijven. Dat lukte bij het ene koppel al wat beter dan bij het andere. Toch kwam er voor Staf Coppens vandaag een einde aan al dat gezwoeg. Staf mag zich nu terecht de winnaar van 'Dancing on Ice' noemen.

D


rie koppels stonden met één been in de finale maar slechts twee mochten doorgaan. Toch beslisten de kijkers dat Kelly Pfaff met haar schaatspartner Andrei Lipanov niet mocht strijden voor de overwinning. Zij moesten op het allerlaatste moment 'Dancing on Ice' verlaten. Het werd een spannende finale waarin Froukje en Staf hun kür op hetzelfde nummer deden. Uiteindelijk besliste de kijker dat Staf Coppens de gouden schaats in ontvangst mocht nemen.

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in één nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers