Staf Coppens WINNAAR 'Dancing On Ice'

zondag 15 oktober 2006

Zondagavond was het tijd voor de finale van 'Dancing On Ice'. Acht weken lang hebben acht koppels er alles aan gedaan om zolang mogelijk in de wedstrijd te blijven. Dat lukte bij het ene koppel al wat beter dan bij het andere. Toch kwam er voor Staf Coppens vandaag een einde aan al dat gezwoeg. Staf mag zich nu terecht de winnaar van 'Dancing on Ice' noemen.

D


rie koppels stonden met één been in de finale maar slechts twee mochten doorgaan. Toch beslisten de kijkers dat Kelly Pfaff met haar schaatspartner Andrei Lipanov niet mocht strijden voor de overwinning. Zij moesten op het allerlaatste moment 'Dancing on Ice' verlaten. Het werd een spannende finale waarin Froukje en Staf hun kür op hetzelfde nummer deden. Uiteindelijk besliste de kijker dat Staf Coppens de gouden schaats in ontvangst mocht nemen.

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers