Sandy Blanckaert naar halve finale 'Let's Dance' (VT4)

woensdag 15 februari 2006

Ze werkt liever achter dan voor de schermen. Voor 'Let's Dance' van VT4 maakte Sandy Blanckaert echter een uitzondering en wou ze zich eens uitleven op de dansvloer.

Dit

alles tot groot jolijt van de 'Let's Dance'-vakjury. Sandy Blanckaert is de volgende halvefinaliste van 'Let's Dance'. Ze versloeg Zsofi Horvath en Herr Seele.

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers