Sam weer op de set van 'Thuis'

vrijdag 23 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

Actrice An Vanderstighelen kruipt sinds donderdag weer in de huid van Sam De Witte in 'Thuis'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Vanderstighelen werd een poos uit de serie geschreven om te bevallen van haar eerste kindje.

An Vanderstighelen staat sinds gisteren weer op de set van 'Thuis'. Na een zwangerschap en bijbehorend bevallingsverlof is ze nu terug aan het opnemen in de studio's in Leuven. Het personage Sam werd een tijdje uit de serie geschreven en verdween naar het buitenland om haar moeder te verzorgen. Nu is ze dus terug.


Fans moeten wel nog even geduld oefenen, want de scènes die nu worden opgenomen, komen pas over drie maanden op het scherm. An was alvast blij om weer Sam te zijn: 'Het doet deugd om weer op de set te staan, zeker na zo'n warm welkom van alle collega's. Ik heb veel goesting om de Sam in mij weer naar boven te halen!', zo vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers