Sam weer op de set van 'Thuis'

vrijdag 23 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

Actrice An Vanderstighelen kruipt sinds donderdag weer in de huid van Sam De Witte in 'Thuis'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Vanderstighelen werd een poos uit de serie geschreven om te bevallen van haar eerste kindje.

An Vanderstighelen staat sinds gisteren weer op de set van 'Thuis'. Na een zwangerschap en bijbehorend bevallingsverlof is ze nu terug aan het opnemen in de studio's in Leuven. Het personage Sam werd een tijdje uit de serie geschreven en verdween naar het buitenland om haar moeder te verzorgen. Nu is ze dus terug.


Fans moeten wel nog even geduld oefenen, want de scènes die nu worden opgenomen, komen pas over drie maanden op het scherm. An was alvast blij om weer Sam te zijn: 'Het doet deugd om weer op de set te staan, zeker na zo'n warm welkom van alle collega's. Ik heb veel goesting om de Sam in mij weer naar boven te halen!', zo vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers