Sam weer op de set van 'Thuis'

vrijdag 23 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

Actrice An Vanderstighelen kruipt sinds donderdag weer in de huid van Sam De Witte in 'Thuis'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Vanderstighelen werd een poos uit de serie geschreven om te bevallen van haar eerste kindje.

An Vanderstighelen staat sinds gisteren weer op de set van 'Thuis'. Na een zwangerschap en bijbehorend bevallingsverlof is ze nu terug aan het opnemen in de studio's in Leuven. Het personage Sam werd een tijdje uit de serie geschreven en verdween naar het buitenland om haar moeder te verzorgen. Nu is ze dus terug.


Fans moeten wel nog even geduld oefenen, want de scènes die nu worden opgenomen, komen pas over drie maanden op het scherm. An was alvast blij om weer Sam te zijn: 'Het doet deugd om weer op de set te staan, zeker na zo'n warm welkom van alle collega's. Ik heb veel goesting om de Sam in mij weer naar boven te halen!', zo vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers