Saartje Vandendriessche (weer) in 'De Slimste Mens ter Wereld'

woensdag 29 augustus 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Saartje Vandendriessche gaat dit seizoen herkansen in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het En-gezicht nam 10 jaar geleden al deel aan de populaire quiz.

Saartje Vandendriessche zal in 'De Slimste Mens ter Wereld' alvast al één andere VRT-collega tegenkomen. Zo werd eerder al de deelname bevestigd van MNM-dj Peter Van de Veire. Verder nemen dit jaar ook actrice Clara Cleymans en Woestijnvis-baas Wouter Vandenhaute deel aan het quizprogramma op VIER dat nog steeds wordt gepresenteerd door Erik Van Looy.


DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
DSMTW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers