Rudy Van Camp (VT4) over ?Wellens en Wee?

zondag 13 november 2005

Hoofdredacteur van VT4, Rudy Van Camp, gaf tijdens de persvoorstelling van ?Wellens & Wee? zijn visie op de derde reeks van de docusoap.

?Ied

ereen weet ondertussen dat ik een diehard wielerfanaat ben. En meer en meer moeten wij ook op VT4 deze weg bewandelen. Daarom ook de derde reeks ?Wellens & Wee?. Want dat de veldritsport leeft, bewijzen de talrijke mensen die elke week weer opnieuw gaan kijken. De kracht van deze docusoap ligt vooral in het authentieke karakter. De veldritsport leeft van hero?sche duels. Net zoals het met Liboton-Stamsnijder het geval was, is het dat nu ook met Nijs & Wellens. Wij willen met deze soap niet het Planckaerts of Pfaffs-traject bewandelen. Ons streefdoel is vooral om in eerste instantie de realiteit te tonen. Het enige waarin we aan het team hebben gevraagd om iets te doen vorig jaar was om eens te gaan paintballen. En dat deden ze eerlijk gezegd ook met plezier. Er was vorig jaar veel te doen over de slechte prestaties van Bart en of ze niet te wijten waren aan de docusoap. Maar Bart heeft me in een rechtstreeks gesprek verzekerd dat het niet het geval was. De druk van de televisieopnames had daar helemaal niets mee te maken.?

DOSSIER: Wellens en Wee

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

De finale van 'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

In deze finale neemt Piet Huysentruyt het op tegen Anne-Sophie Breysem die Loc Van Impe klopte in de eerste halve finale met de replica van de Manon-praline. Het wordt de ultieme kans voor Piet om revanche te nemen op Anne-Sophie tegen wie hij verloor met de Pringles-chips.

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers