Rudy Van Camp (VT4) over ?Wellens en Wee?

zondag 13 november 2005

Hoofdredacteur van VT4, Rudy Van Camp, gaf tijdens de persvoorstelling van ?Wellens & Wee? zijn visie op de derde reeks van de docusoap.

?Ied

ereen weet ondertussen dat ik een diehard wielerfanaat ben. En meer en meer moeten wij ook op VT4 deze weg bewandelen. Daarom ook de derde reeks ?Wellens & Wee?. Want dat de veldritsport leeft, bewijzen de talrijke mensen die elke week weer opnieuw gaan kijken. De kracht van deze docusoap ligt vooral in het authentieke karakter. De veldritsport leeft van hero?sche duels. Net zoals het met Liboton-Stamsnijder het geval was, is het dat nu ook met Nijs & Wellens. Wij willen met deze soap niet het Planckaerts of Pfaffs-traject bewandelen. Ons streefdoel is vooral om in eerste instantie de realiteit te tonen. Het enige waarin we aan het team hebben gevraagd om iets te doen vorig jaar was om eens te gaan paintballen. En dat deden ze eerlijk gezegd ook met plezier. Er was vorig jaar veel te doen over de slechte prestaties van Bart en of ze niet te wijten waren aan de docusoap. Maar Bart heeft me in een rechtstreeks gesprek verzekerd dat het niet het geval was. De druk van de televisieopnames had daar helemaal niets mee te maken.?

DOSSIER: Wellens en Wee

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om hun prooi te strikken. Vandaag worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers