'Robland' wil stinkend rijk worden

maandag 8 mei 2006

Afgelopen zondag ging Koning Rob I de groene toer op. Hij zocht naar milieuvriendelijke inkomsten, en vond het in Spaans windmolens en Friese mest. Geen land zonder economie, en geen economie zonder munt. Daarom lanceerde Vanoudenhoven maandag de Robbie, waarmee Robianen van elkaar diensten kunnen kopen.

T


erloops kreeg Rob les in staatsbezoekkunde. Van minister van Staat Annemie Neyts leerde hij slechts een beetje van zijn glas te drinken, en het in de hand houden. Zo blijf je beleefd en word je niet "poepeloere", aldus Neyts. 

'Robland' krijgt steeds meer vorm. Er zijn wetten en wetsvoorstellen, symbolen, ministers en nu een startende economie. Volgende week is sport aan de beurt. Ook wil 'Robland' openstaan voor iedereen. Zo wil koning Rob zijn studio vullen met naturisten. "Iedereen is welkom, ongeacht, kleur, godsdienst of geaardheid. Holebi's, lebiho's, bileho's; hillbillies…", besloot Zijne Majesteit.

DOSSIER: Robland

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers